Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem köszöntött fel?

Miért nem köszöntött fel?

Figyelt kérdés

Tegnap volt a születésnapom, vártam az egyik csajszitól, hogy felköszöntsön, akivel azért eléggé jóba vagyunk. Igaz, az utóbbi időben több veszekedésünk is volt, de mindet megbeszéltük. Egyébként meg 110%-ra tudta, hogy most volt a születésnapom, mert kb. 1,5 hete, mikor beszélgettünk, még ő kérdezte, hogy mi lesz a terv a nagy napra.

Persze, nem a világ vége, de azért rosszul esik, én is megköszöntöttem Őt, meg én abban a hiszemben voltam, hogy köztünk azért ennyire jó a viszony, hogy ilyen kis apróságra vegye a fáradtságot.

2019. aug. 10. 20:06
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy neki elég fontos, vagy pikkel rád. Ezt te magad is tudod, érzed. Tessék, itt a bizonyosság, amit kerestél.
2019. aug. 10. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!