Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem köszöntött fel a...

Miért nem köszöntött fel a barátnőm a szülinapomon?

Figyelt kérdés
Még ősszel volt a szülinapom, de a barátnőm nem köszöntött fel, azóta sem...nem tudom hogy miért, pedig én felköszöntöttem őt, meg mindig szoktuk ünnepelni, ajándékkal, vagy ilyesmivel......Lehet hogy nem bír, vagy tényleg csak elfelejtette? Elvégre mikor a szülinapom volt épp nem tartózkodott otthon....Kérdezzem meg tőle, hogy miért, vagy csak hagyjam?

2014. febr. 9. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen jellegű baráti kapcsolat? Mióta ismeritek egymást?
2014. febr. 9. 15:43
 2/4 könyvmoly9810 válasza:
Biztosan nem direkt nem köszöntött fel,kérdezz rá nyugodtan de ne tolakodóan és úgy mintha kérdőre akarnád vonni.Biztos van rá ésszerű magyarázata, de valószínűleg csak elfelejtette(lehet azért mert nem tartózkodott itthon).Bárkivel megesik,kérdezz rá kedvesen.:)
2014. febr. 9. 15:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen elfelejthette. Az én barátnőm is pont a szülinapomon jött el hozzánk (elég ritkán tudunk találkozni) és akkor jött rá, hogy szülinapom van, mikor anyukám telefonon felköszöntött. :D

Én hagynám. Neked kell érezned, milyen viszonyban vagytok.

Ha meg tényleg csak elfelejtette, ha rákérdezed, nagyon kellemetlen lesz neki.

2014. febr. 9. 16:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát nagyon jó kapcsolatom van vele, megbízok benne, meg nagyon szeretem, de már egy kicsit eltávolodtunk egymástól, pedig régebben sokat beszélgettünk....de nem tudom hogy rákérdezzek-e vagy ez csak egy apróság, és nincs nagy jelentősége?
2014. febr. 9. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!