Szerintetek ez jó így?
Figyelt kérdés
Eddig sosem volt olyan barátom akit barátnak nevezhetnék. 2 hónapja ismertem meg egy fiút, akivel barátok lettünk. Nagyon örülök is neki viszont úgy érzem hogy nem akar velem beszélgetni. Majdnem minden nap messengeren köszönök neki, megkérdezem hogy van,milyen napja volt, mit csinált, hány órája volt. Egyéb dolgokat is szoktam tőle kérdezni, viszont ő mindig csak visszakérdez, (és neked?, és te hogy vagy?) saját kérdést sosem tesz fel nekem. Emiatt úgy érzem hogy nem akar velem beszélgetni. Már többször is írtam neki hogy nem muszáj velem beszélgetnie ha nem akar, viszont mindig azt mondja hogy a barátja vagyok, és hogy a barátjával mindig akar beszélgetni meg hogy nem zavarom és hogy írjak amikor csak szeretnék. Miért nem kérdez tőlem ő sosem, miközben azt mondja hogy szeretne velem beszélni? 2 év korkülömbség van köztünk, ő 17 és én vagyok a fiatalabb.2019. nov. 9. 16:51
1/2 A kérdező kommentje:
Biztos hogy velem van a baj, csak nem tudom mi, mindig kedves vagyok vele és sokszor mondja is
2019. nov. 9. 17:03
2/2 anonim válasza:
Nem veled van a baj. Nekem is van ilyen fiú barátom
Mondjuk az igaz hogy én vele élőben nagyon jól el tudok dumálni és hülyéskedni csak egyszerűen írásban nem megy. Ti találkoztatok már élőben? Akkor is csak vissza kérdez és nem dob be semmilyen új témát? Ha pedig nem találkoztatok még személyesen akkor lehet azt kéne esetleg hívásban beszélni.
Plusz sztem ne te zaklasd mindig. Ha really a barátjának gondol akkor ő is írni fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!