Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan barátkozzak, hogyha a...

Hogyan barátkozzak, hogyha a legtöbb ember ijesztőnek tartja a racionálisságomat? (18)

Figyelt kérdés

2019. okt. 14. 23:06
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
24%
Hát ti se lehettek valami boldog emberek. Jézuspéniszét már. Hagyjátok abba.
2019. nov. 6. 17:50
 42/44 anonim ***** válasza:
78%
En boldog vagyok 🤷
2019. nov. 6. 18:00
 43/44 anonim ***** válasza:
69%

Örülök neki.

Kérdező, csak a stílusodat lehet támadónak venni, de én értem mire gondolsz. Mérlegelj igazából.

2019. nov. 7. 15:38
 44/44 anonim ***** válasza:
68%
Na, heló. Okos vagy, kérdező, avval baj nincsen, de fel kéne építened az öniróniát is. Nem azt mondom, hogy legyél szerény, hanem hogy amit saját magadról mondasz, annak mennyiségileg hagyd ki a felét, mert hosszú, és aki nem ismer téged, azt nem érdekli, aki meg ismer, az úgyis tudja. Másrészt meg nevetgéljél néha önmagadon. Az aspergeres hajlam ebben biztos nem segít, bár magam is hasonlót észleltem saját magamon, elég sokára vettem észre, mások szóltak, hogy szó szerint veszek dolgokat. Tehát: 1) gyakorolni öniróniára, az a társasági gumicukor-atombomba, a leghatásosabb. És feleannyit beszélj önmagadról. Vagy negyedannyit. Ez a kettő sztem elég lehet már.
2019. nov. 19. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!