Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan barátkozzak, hogyha a...

Hogyan barátkozzak, hogyha a legtöbb ember ijesztőnek tartja a racionálisságomat? (18)

Figyelt kérdés

2019. okt. 14. 23:06
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
További köröket megelőzve érdemes várnom a feltett kérdésre érkező válaszokra, vagy pedig inkább X-eljem a kérdéslistámból a kérdést, és hagyjam, hogy a magasan képzett megmondóemberek vállalati oktatást tartsanak a komment szekcióban, hogy ők milyen okosak, miközben a szövegértésük a válaszaik mibenlétéből kifolyólag igencsak gyalázatos szinten mozog?
2019. okt. 15. 00:10
 12/44 anonim ***** válasza:
84%
#6 vagyok. Igen, most már teljesen biztos vagyok benne, hogy a stílussal van baj. Nőlj fel.
2019. okt. 15. 06:46
 13/44 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, én is racionális, logikusan gondolkodó ember vagyok, másképp sehogy sem lehetnék szoftverfejleszto, megsem volt soha ilyen problemam, mint neked.

Talán azert, mert normális stilusban adom elo magamat es ugy allok magamhoz, hogy en is tevedhetek, ezert nem zarom ki mar az elso percben a masik igazat, csak azert mert abban a pillanatban nem tartom azt logikusnak.

2019. okt. 15. 06:46
 14/44 anonim ***** válasza:
79%

"önmagukat különbnek igyekezvén beállítani, levezetni ezzel a frusztrációjukat és önértékelési defektjeiket, amiket szemtől szemben, máshol nem képesek kiélni, méghozzá ironikus mód egy olyan oldalon, ahol a felhasználóknak a több, mint háromnegyede még egy alsó osztályos szintén se képes ragozni, mondatot építeni, és látszólag hírből se érzékelik az esetek döntő hányadában, hogy az ly és a j között mi lenne a különbség, melyik szó esetében melyiket kell használni"

Ez a mondatrész tökéletesen bizonyítja, hogy mindenki magából indul ki.

2019. okt. 15. 06:59
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egoista vagy, látszik hogy iszonyatosan igyekszel olyan szavakat használni amitől okosabbnak látszól, erőltetett az egész. Valószínűleg nem azzal van a baj hogy racionális vagy meg logikus gondolkodású (ebben mondjuk egy icipicit kételkedek) hanem azzal hogy nagyon fenn hordod az orrod, sugárzik belőled hogy lenézel másokat. Ez a viselkedés mindenki számára taszító, változtass ezen, vagy nem lesznek barátaid, max olyanok, akiket annak hiszel, aztán a hátad mögött elhordanak bunkónak. Igazuk is lesz.
2019. okt. 15. 07:03
 16/44 anonim ***** válasza:
100%

“Hogyan barátkozzak, hogyha a legtöbb ember ijesztőnek tartja a racionálisságomat? (18)”

Sehogy. Ezzel a stílussal nem fog menni..

2019. okt. 15. 09:04
 17/44 anonim ***** válasza:
87%

"A világ legjobb üzlete lenne megvenni az embert annyiért, amennyit ér, és eladni annyiért, amennyire tartja magát."

(Moldova)

2019. okt. 15. 12:45
 18/44 anonim ***** válasza:
89%

“ a szövegértésük a válaszaik mibenlétéből kifolyólag”

Szerintem, amig nem megy a bonyolult mondatok hasznalata, illetve nem tudod az ok-okozatot egyeztetni a mondataidban, addig hanyagold a szamodra tul bonyolult szavak hasznalatat is es maradj a “Danika ehes” felepitesueknel, azok is eleg racionalisak es nem buksz el veluk allandoan...

2019. okt. 15. 14:47
 19/44 anonim ***** válasza:
80%
#20, sírok :D Ment a zöld pacsi :D
2019. okt. 15. 14:57
 20/44 anonim válasza:
16%
Racionális, racionálisan gondolkodó. Igen korosnak mondhatom magam, saját statisztikámra tudok csak hivatkozni: a gondolkodás egy ritka, különleges képesség. A tömegek összekeverik a gondolkodást a farkasokkal való együtt üvöltéssel. - Tény, hogy nem régen felfedezték: szervezetünk legtöbb energiát igénylő tevékenysége a gondolkodás!!!! (itt hosszú hatásszünetnek kellene következnie). Előttem szólók mellett, annyit jegyeznék meg, hogy Adolf Hitlernek is voltak gondolatai, sőt gondolkodó ipar vette kőrül. Saját szemszögükből, még racionálisak is voltak. Nos, kíváncsi lennék racionális gondolatokra. - Sok hozzászóló csak élvezi, hogy tud írni. Ezek is csak gondolatok....
2019. okt. 15. 18:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!