Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan szerezek antiszociális...

Hogyan szerezek antiszociális ként barátokat egyetemen? Akkor nem lenne semmi bajom ha nyitnának felém csak az a baj hogy egy kicsit már kiközösítenek

Figyelt kérdés
Ezen a héten lettem egyetemista és egyben kollégista is. Az a baj hogy nagy nehézségekbe ütköztem mivel nagyon nehezen tudok barátkozni mert eléggé antiszociális vagyok szóval az elmúlt néhány napban senkivel se beszélgettem szinte semmit. És az a baj hogy elégé érzékeny típus is vagyok fiú létemre és nagyon nagy nehézség nekem a kollégiumi élet nem nagyon tudok megbirkózni vele. A szobatársaim nagyon jó fejek csak az a baj hogy nincs semmi közös témám velük szóval velük se nagyon tudtam beszélgetni az elmúlt két napban csak itt ültem a szobában és egyfolytában síró görcseim voltak hogy haza akarok menni. Az ingázást megtudnám oldani csak az a baj hogy 1 óra 30 perc lenne az út. A szaktársaimmal szinte semmit se beszéltem mert kevesen vagyok és már megvannak az ilyen kisebb csoportok (nm tudtam gólyatáborba menni) a leírtak után már az se valami meglepő hogy nem járok egyáltalán bulikba és nem is fogyasztok alkoholt. Teljesen elvagyok veszve hogy mihez kezdjek mert nem lenne kicsit fura hogy kb egy hét után kiköltözni. Az is zavar hogy a wc és zuhanyzó is a folyosón van és elég sokat szoktam wc-re járni. Hogyan tudnék szerezni barátokat meg hogy akkor mit kezdjek a kollégiummal is ki lehet ilyen hamar már költözni? Még talán megpróbálok egy hónapot kibírni de ha az után költözök ki akkor mit mondok a szobatársaknak hogy miért költözök ki és inkább utazok napi 3 órát?

2019. szept. 10. 18:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

Nem képtelenség, hanem nehezebb. És ez viszont tény.

Az antiszociálisról meg ennyit:

[link]

De látom nagyon elemedbe találtam ezzel, és ez az idézem a másik szövegét és válaszolok rá is nagyon ismerős. Az egyik helyi troll például pont így ír. :)

Ha sérti a lelki világod a hozzászólás, akkor jelentsd.

2019. szept. 10. 21:02
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Semmivel se nehezebb, ugyanis azt az időt, amit a kapcsolataid fenntartására fordítasz, fordíthatod önfejlesztésre is. Tadamm, máris előrébb vagy. Nem beszélve arról, hogy az egyetemen a barátságok sokkal inkább kontra-produktívak előrejutás szempontjából. Nyilván aki bulikázni szeret, az másként gondolja, de bulikázásból nem is lehet megélni.

Nem szokásom idézgetni másokat, kivéve ha hülyeséget írt,azt pedig teljesen jogosan idézem. Ja, és biztos troll vagyok, mert tapasztalat alapján másként gondolom, mint te...vicces.

2019. szept. 10. 21:08
 13/15 anonim ***** válasza:
91%
Megint egy hópehely. Kikerült a való életbe és összeroppan, mert nem bírja az elviselhetetlen felnőtt létet. Pedig még nem is dolgozik. Eddig a szüleid burokban tartottak ugye, hát most szedd össze magad, légy végre férfi, mert a nyúlbélákat a jófej szobatársak sem fogják örökké tolerálni.
2019. szept. 10. 21:47
 14/15 anonim ***** válasza:

...s az ilyen gyökerek is "tanulnak" tovább csak minek, az az élet alapjait se tanulják meg.

Ne haragudj kérdező, de vicc.

S az se mindegy, hogy antiszociális vagy aszociàlis valaki.

Pl ha alkohol fogyasztó valaki az nem azt jelenti te nem lehetsz egy társaság része.

De ha túlzott alkohol fogyasztó s nem is tudja magát pl sör nélkül jól érezni, akkor semmit se vesztettél.

Ne akarj görcsösen valamit, amihez nem passzol a személyiséged.

Ahogy a hiperaktív gyereket se lehet bele kényszeríteni számára unalmas rajzolásba.

2019. szept. 11. 00:20
 15/15 Mayaa2 válasza:
Például ha van egy megadott ember akivel szeretnél barátkozni akkor: dicsérd meg valami cuccát,kérj tőle segítséget,segíts neki,a lényeg hogy legyél kedves és bízz magadban! Kellenek barátok az életbe,ha visszahúzódó is vagy,akkor is tudd,hogy ugyanúgy emberek vagytok,csak kicsit eltérők,és épp így a jó!Hajrá!Tegyél azért,hogy neked jó legyen.
júl. 24. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!