Hogyan szerezek antiszociális ként barátokat egyetemen? Akkor nem lenne semmi bajom ha nyitnának felém csak az a baj hogy egy kicsit már kiközösítenek
Mi ez a hülyeség, ami elterjedt mostanában? Mindenki ezzel az antiszociális dumával jön. Vágom, hogy nem lehet mindenki a társaság középpontja típus, kellenek csendesebbek is persze, de úgy érzem ez az "antiszociális vagyok" szöveg már divat lett kb.
Embereld meg magad és próbalj nyitni mások felé. Ha csak szenvedsz meg vergődsz és sajnálod magad, hogy jaj de nekem ez úgyse fog menni mert "antiszoc vagyok", azzal csak saját magadat húzod le. Ez annyira gáz. Lépj már ki egy kicsit a komfort zónádból és nőlj fel. Nem lehet majd mindig előhozni ezt az antiszoc hülyeséget az életben.
Remélem az egyetemen megtanítják, hogy az antiszociális a pszichopata és szociopata megnevezéseket takarja, nem pedig a magányost.
És osztom az első véleményét.
8-as, te se ANTI szociális vagy.
Mi olyan marha nehéz ezen? Az anti előtag annyit tesz: ellenes. Tán a társadalom ellen vagy? Vagy csak simán zárkózott. Nem hinném, hogy pszicho vagy szociopata lennél.
De idióta még lehetsz.
És hogy a többire is reagáljak: a kapcsolatok visznek előre. Nem kell öribarikat keresni, de kapcsolatokat kiépíteni igenis nagyon célszerű. Te ezt veszted a fene nagy "anti"szociálisságoddal. Majd rájössz 10+ év múlva. Talán. Viszont a hülyeséget nem kell promotálni.
"Mi olyan marha nehéz ezen? Az anti előtag annyit tesz: ellenes. Tán a társadalom ellen vagy?"
Nem vagyok se pszichopata, se szociopata, ettől függetlenül még simán lehet bárki antiszociális vagy mizantróp.
"De idióta még lehetsz."
Na, megszólalt az értelem, szellemóriás...
"a kapcsolatok visznek előre. Nem kell öribarikat keresni, de kapcsolatokat kiépíteni igenis nagyon célszerű."
Aki más emberektől teszi függővé a saját előrehaladását, az önállótlan és életképtelen.
"Te ezt veszted a fene nagy "anti"szociálisságoddal. Majd rájössz 10+ év múlva. "
Már 15+ éve ilyen vagyok, és eddig csak nyertem a dologgal, úgyhogy be is fejezheted a dezinformálást.
"Viszont a hülyeséget nem kell promotálni."
Akkor fogadd meg a magad tanácsát,és ne állítsd be tényként, hogy az embernek szüksége van másokra ahhoz, hogy előrejusson, mert önerőből ezt (szerinted) képtelenség elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!