Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondoltok a Sugardaddy-s...

Lőrinc98 kérdése:

Mit gondoltok a Sugardaddy-s kapcsolatokrol?

Figyelt kérdés
Nektek mi a velemenyetek errol az idos-fiakat comborol ? Van ilyen ismerosotok esetleg ?
2019. aug. 20. 08:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semmi bajom vele, en is fiatalabb koromban minden bajomat egy joval idosebb emberrel tudtam megbeszelni mert a szuleimet nem erdekelte. Rengeteget segitett nekem igy eltem tul a kozepsulit es vegul igy lett diplomam is.

Nem csak azt kell nezni, hogy biztos eltartja a sugardaddy, hanem azt is hogy lehet o meghallgatja a gondjait is.

Barki barmit mond, ez jo kapcsolat is tud lenni.

2019. aug. 20. 09:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha van korkülönbség, de normális a kapcsolat, akkor nem gondolok semmit. Ismerek házaspárokat, akik ezer éve együtt vannak így.

Amit te írsz ott nem a kor a fő tényező, hanem, hogy kitartja a nőt a pasi. Ez beteges számomra mindkét fél részéről. Szépíthetjük, de ez is prostitúció.

2019. aug. 20. 09:55
 13/19 anonim ***** válasza:
3%
Én örülök ha ilyet látok, bár sokkal jobb ha szép fehér lányt látok cigánnyal, valahogy szeretem látni, hogy megalázkodnak a nők. Kedvencem az volt amikor engem kisiskolásként gúnyoló lány késöbb egy sittes bűnöző ismerősömmel jött össze majd két hétig használta aztán dobta, (mivel ismerősöm ezért sok dolgot tudok róla ami külön öröm volt, nem vagyok kárörvendő, de az a csaj megérdemelte).
2019. aug. 20. 11:09
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy fiatal embereket arra kéne biztatnia idősebbeknek, hogy ahelyett, hogy megtanulnanak túlélni a világban, inkább ássák el magukat örökre (hiszen ha nem dolgoznak, nem lesz munkatapasztalatuk, nem lesz mit évtizedek múlva az önéletrajzba írni, és nem lesz nyugdíjalapjuk sem) csak azért hogy 24/7 az idősebb férfi szexbabái meg mutatós berendezési tárgyai legyenek.

Tudom hogy mindig élősködésnek van ez beallitva a nő részéről, de szerintem arra is kéne gondolni, hogy rohadt nehéz elkezdeni az életet, fiatalon pedig sokszor hülye az ember, ezt a gyengeséget/butaságot/naivsagot pedig sokan szeretik kihasznalni. Aztán meg 40 éves kora előtt már rég kidobjak a nőt, aki ottmarad konkrétan semmivel.

Nem támogatom az elvet.

2019. aug. 20. 11:42
 15/19 anonim ***** válasza:
62%

Ha lenne pénzem rá még akár el is gondolkoznék rajta.

Igazából az a visszataszító benne, hogy a sugarbaby-k próbálják szépíteni, hogy ez nem a pénzről szól, dehogynem...

2019. aug. 20. 11:45
 16/19 nemaRendőrség ***** válasza:
9%

Érdekes hogy 100, de még 50 éve is az volt a normális ha apa dolgozott még anya vezette a háztartást, nevelte a gyerekeket, most meg maga a gondolat is kirázza, taszítja az embereket.

De hát a németek megmondták, a munka felszabadít, mostmár szabadok a nők

2019. aug. 20. 11:55
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
#16: Az a baj, hogy az ilyen kapcsolatokban általában nem cél a gyerek és a háztartás vezetése. A sugarbaby akkor szül csak, ha veszélyben érzi a pozícióját és már kiöregedett az parból annyira, hogy hasonló színvonalú új kapcsolatot találjon.
2019. aug. 20. 12:10
 18/19 A kérdező kommentje:
En lattam mar ferfi temaban is ugyanezt! Nem itelem el a melegeket, mert hulyeseg szerintem csak ez a fajta kapcsolat elegge furcsa nekem es nemreg ismerkedtem meg vele! Errol van valakinek mondanivaloja ?
2019. aug. 20. 12:37
 19/19 Sunshinedoll ***** válasza:
Ha nekik működik, és jó így nekik, akkor nekem is jó.
2019. aug. 20. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!