Mit gondoltok a Sugardaddy-s kapcsolatokrol?
Nekem semmi bajom vele, en is fiatalabb koromban minden bajomat egy joval idosebb emberrel tudtam megbeszelni mert a szuleimet nem erdekelte. Rengeteget segitett nekem igy eltem tul a kozepsulit es vegul igy lett diplomam is.
Nem csak azt kell nezni, hogy biztos eltartja a sugardaddy, hanem azt is hogy lehet o meghallgatja a gondjait is.
Barki barmit mond, ez jo kapcsolat is tud lenni.
Ha van korkülönbség, de normális a kapcsolat, akkor nem gondolok semmit. Ismerek házaspárokat, akik ezer éve együtt vannak így.
Amit te írsz ott nem a kor a fő tényező, hanem, hogy kitartja a nőt a pasi. Ez beteges számomra mindkét fél részéről. Szépíthetjük, de ez is prostitúció.
Nem hiszem hogy fiatal embereket arra kéne biztatnia idősebbeknek, hogy ahelyett, hogy megtanulnanak túlélni a világban, inkább ássák el magukat örökre (hiszen ha nem dolgoznak, nem lesz munkatapasztalatuk, nem lesz mit évtizedek múlva az önéletrajzba írni, és nem lesz nyugdíjalapjuk sem) csak azért hogy 24/7 az idősebb férfi szexbabái meg mutatós berendezési tárgyai legyenek.
Tudom hogy mindig élősködésnek van ez beallitva a nő részéről, de szerintem arra is kéne gondolni, hogy rohadt nehéz elkezdeni az életet, fiatalon pedig sokszor hülye az ember, ezt a gyengeséget/butaságot/naivsagot pedig sokan szeretik kihasznalni. Aztán meg 40 éves kora előtt már rég kidobjak a nőt, aki ottmarad konkrétan semmivel.
Nem támogatom az elvet.
Ha lenne pénzem rá még akár el is gondolkoznék rajta.
Igazából az a visszataszító benne, hogy a sugarbaby-k próbálják szépíteni, hogy ez nem a pénzről szól, dehogynem...
Érdekes hogy 100, de még 50 éve is az volt a normális ha apa dolgozott még anya vezette a háztartást, nevelte a gyerekeket, most meg maga a gondolat is kirázza, taszítja az embereket.
De hát a németek megmondták, a munka felszabadít, mostmár szabadok a nők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!