Szerintetek mutat bármit a baráti kapcsolatokról a sok Facebook-fotó?
Az, hogy kik mennyire szoros barátságban vannak egyenes arányban van a fotóik számával? Ha X veled nem szelfizik, vagy nem akarja engedni, hogy feltedd, az jelent valamit? Mennyire őszinték ezek a képek? Például lehet, hogy valaki puszit ad valakinek egy képen, aztán fél évig megint nem is látja? Mit mondanak ezek a képek? kiderül, hogy milyen gyakran találkoznak egymással az emberek a FB - képekből?
A kérdés elméleti, mert a a VÉLEMÉNYETEK érdekel, csak a GyK nem engedi úgy kiírni, hogy "vajon" meg "szerintetek". Szóval nem rólam van szó, hanem az érdekel, hogy vajon mennyire hiteles az a kép, amit lehet kapni valakinek az adatlapját átböngészve. Mondjuk egy ismerősét, akit nem gyakran látunk. (Azért olyanét, mert ha nem ismerős, nem biztos, hogy látjuk a dolgait, de ha minden nap látjuk, akkor meg lehet kérdezni tőle.)
Az én facebook adatlapomon 2 éve nem történt változás/bejegyzés, mert én magam nem osztok meg semmit, és le van tiltva minden, amin meg vagyok jelölve.
Ettől függetlenül van életem, vannak barátaim.
2 éve tök depis lettem, akkor tiltottam le mindent, aztán meg már nem volt kedvem újraaktiválni a dolgokat, és nem is érdekel nagyon...
Köszi a választ, de én inkább azokra gondoltam, akik használják, ez így nem volt hasznos.
Egy tanács: ha depis lettél, ne magadat töröl, hanem másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!