Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy legyek nyíltabb, barátkoz...

Hogy legyek nyíltabb, barátkozóbb?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok megnyílni. Nagyon visszahúzódó vagyok. Vannak barátaim. Nem félek az emberektől...csak..

Múltkor mikor édesanyám kérte, hogy menjek ki a lépcsőházba, hogy söpörjek fel, nem mertem kimenni........

A nagy tömegeket sem szeretem. Nem érzem ott jól magam.

Igazából nem vagyok antiszociális, mert mindig szükségem van a társaságra, mert ha az nem lenne, akkor "elásnám" magam.

Ez vagyok én. Pszichológushoz meg nem tudok menni, mert anyukám nem helyeselné.

A válaszokat előre köszönöm!

#barátkozás #nyíltabbság
2019. aug. 4. 09:15
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Én is ilyen vagyok. Talán azzal lehet változtatni ezen ha kevesebbet vagy a 4 fal között. Többet mész el barátokkal.
2019. aug. 4. 09:21
 2/4 anonim ***** válasza:
63%
Önbecsülésen kéne dolgozni és meghatározni pontosan mitől félsz, miket fantáziálsz.
2019. aug. 4. 09:32
 3/4 anonymousreview60 ***** válasza:
63%
Mi az, hogy nem helyeselné?! Ha a lépcsőházba kimenni nehéz, akkor itt pont, hogy terápiára kell menni.
2019. aug. 4. 10:06
 4/4 A kérdező kommentje:

3. Válaszoló. Anyukám azt mondaná, hogy hülyeségeket mesélek be magamnak. :(

Nincsen vele olyan jó kapcsolatom. Nem szoktam neki, vagyis félek elmondani neki dolgokat, mivel soha nem hisz nekem az ilyen dolgok terén. Nem mindig ért meg.

2019. aug. 4. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!