Szerintetek is tiszteletlenség összejönni egy barátotok exével, a szakítás után 2 héttel?
Az egyik barátom teljesen ki van akadva, hogy összejöttem az exével, pedig korábban azt mondta, hogy mostmár szabad a pálya. Tudta, hogy nekem is tetszik a barátnője, és jól ki is jövünk, így mikor szakított vele, akkor mondta, az előbb írtakat, azaz, hogy nem zavarja, ha összejönnék vele ("szabad a pálya"). Éltem is a lehetőséggel, mert
az exe mindd külső, mind belső tekintetében az álom nő számomra.
Erre amikor megtudta, hogy összejöttünk ki volt akadva, és azt monda, hogy nem gondolta komolyan, hogy összejöhetek a volt barátnőjével, csak vicc volt (akkor nem úgy tűnt, régóta ismerem, szinte biztos, hogy komolyan gondolta, hogy nem zavarja), most pedig azt vágja a fejemhez, hogy tiszteletlen vagyok vele, és ilyet nem lehet megtenni egy baráttal.
A vicc az egészben, hogy az 1 év alatt míg együtt voltak többször is megcsalta a lányt (amiről még most sem tud), és a végén is ő dobta ki, számára csak egy kaland volt, mert bejött neki, szóval ennek fényében nem értem mi a gondja.
Valamilyen szinten én is illetlensegnek és tabunak gondolnám.
De amit írsz lentebb, hogy megcsalta és nem vette komolyan, azok után nincs miről beszélni. Szard le
neked ez a srác max a haverod és nem a barátod
én barát exével nem jönnék össze soha, gondolj bele milyen szarul eshet neki, meg kellemetlen számára
#4:
és neked ilyen barátaid vannak? :D
akkor nem csodálkozom, 1 kutya
Az exem szakított velem, mert én még nem akartam gyereket (én 23, ő 35). Már másnap távkapcsolatban volt egy közös ismerősünkkel,akinek már van gyereke. Eközben én még az exemmel éltem és csak 3 hónap után tudtunk kiköltözni. Az egyik közös haverunk segített neki kiköltözni, akinek tetszettem több éve, de nem akart belepofátlankodni a kapcsolatunkba. Miután kiköltöztünk rá egy hétre elhívott ez a haver randizni, ami olyan jól sikerült, hogy össze is jöttünk. Akkor kérdeztem, hogy nem fél, hogy vége a barátsága az exemmel? Azt mondta, hogy ő mikor megjegyezte milyen jól nézek ki az exem csak annyit mondott neki, hogy "Kell? A tied lehet, nekem már nem kell".
Aztán mikor az exem megtudta, mindennek elhordott engem meg a barátomat is, hogy hogy lehetünk ekkora gec1k és hogy a barátom megszegte a más lyukra nem lövünk szabályt. A barátom csak annyit mondott erre, hogy neki ilyen "barát" nem kell így elküldte a melegebb éghajlatra. Mi azóta is boldogok vagyunk míg az exem még mindig emészti magát
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!