Szerintetek? Ilyenkor ki a hibás?
Ha jol ertem azzal a sraccal jött ossze akivel te 2-3 hónapig egyutt voltal interneten keresztul ugy, hogy sose láttátok egymast? Ez am poppet furi, ettol fuggetlenul sztem a bnod a hibas hogy osszejott azzal a sraccal, vagy nem feltetlenul hibas, de igazan szolhatott volna xd.. Aztan meg neki all feljebb.. A tortenet masik felehez annyit tudnek fuzni, hogy ha valoban nem hallgatod meg azt nem csodalom, ki akar hallani arrol hogy a volt parja es a legjobb bnoje akik egyutt vannak mit csinalnak xd persze egy ideig, utana te kis szard le es hallgasd meg. Sztem ne kerj bocsanatot😉 az a ket honap eleg kellett hogy legyen a bekulesre.. Amugy ti lanyok szornyuek vagytok, hala isten fiuk kozt nem szokott ilyen veszekedes meg harag lenni. Valamiert a lanyokban eredendoen van ilyen
(ezt most nem beszolaskent ertem, de a kornyezetembe is tapasztalok ilyen hulye dolgok miatt osszeveszest lanyok kozt)
Az, hogy a neten megismersz egy valakit, sosem látod, nem nevezhető kapcsolatnak.
A barátnőd tudott arról, hogy "együtt" vagy vele?
Itt a kommunikáció hiánya okozta az egész gondot szerintem; nem ültél le vele és mondtad el, hogy ez Neked rosszul esett, ő meg nem értette, miért hagyod magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!