Normális, hogy ezek után nem akarom hogy a legjobb barátom legyen? 18/f
A barátnőmmel kb 1 évig voltunk együtt. Mielőtt szakítottunk már a legjobb barátom is mondta hogy szakítsak vele, jobbat érdemlek... A csajnak pedig azt mondta szakítson vele, ő jobbat érdemel mint én.
Aztán ahogy szakítottunk ők másnap összejöttek.
Nekem ez úgy jön le, hogy a barátom azt akarta hogy én szakítsak vele, ő pedig azonnal lecsapjon rá... Gyerekkorunk óta legjobb barátok voltunk, majdnem mintha testvérek lettünk volna.
Aztán most meg azt akarja hogy jó pofát vágjak az egészhez, járjak ugyan úgy bulizni vele (velük) mint eddig, mintha mi sem történt volna.
Tegnap találkoztunk, de addig hajtotta a hülyeségét, hogy ő nem akarja hogy ez a barátságunk rovására menjen, meg hogy tesók vagyunk meg minden hogy beb*asz*tam neki egyet, aztán ott hagytam őt.
Gyakorlatilag elárult a barátod egy lány miatt, aki szintén eláshatja magát, hogy nem volt rád tekintettel!
Tehát a csajnak is azt mondta, hogy szakítson veled... Ez azért durva!
Ha egyszer megtette ezt a barátod veled, akkor ezt máskor is megtenné veled egy másik csajjal!
Ez egy undorító húzás! Barátság ide vagy oda...
A csaj is egy rib..c, mert egyik nap még veled hempereg, másik nap már másnak teszi szet a lábát... Jobb, hogy ettõl a lotytól is megszabadultál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!