Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Többen mondják, hogy jobb a...

Többen mondják, hogy jobb a régebbi CRT (képcsöves) TV, mint az LCD TV-k. Ez igaz?

Figyelt kérdés
Az lehet, hogy a régi TV nem romlik el olyan hamar, de a képminősége az LCD TV-nek jobb azért.
2019. jún. 8. 19:23
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Ott a pont, én is ezt próbáltam leírni, de van itt pár szemellenzős ember, aki nem kepes megérteni, és azt hiszi az LCD technológia egyenlő a mai legalja f*s tevékkel. :'D Amit nem értek, mert kizárt, hogy nem látott jobbat...egyszer sem sétált el a Media Markt tv osztályán, vagy nem látott akármilyen Apple szamítógépet az utóbbi 5 évben?? Nem gáz, ha nem, de akkor ne csináljon úgy, mint aki mindent tud.
2019. jún. 10. 17:28
 22/41 anonim ***** válasza:

*tévékkel

Tevékkel.

2019. jún. 10. 17:29
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Hangnál még megérteném a vitát, hiszen a régi csöves erősítős HI-Fu-k igen jól szóltak, felveszik a versenyt a digitális cuccokkal. De a CRT az egy ősrégi technológia és nem képes versenyt tartani a digitálissal. Értem én a visszavágyódást a régi kor szuper cuccaihoz de ez nem az a helyzet...
2019. jún. 10. 17:38
 24/41 anonim ***** válasza:
58%
Egyébként eléggé trollkodás szaga van ennek az egésznek, olyan nincs, hogy emberek ennyire vakok legyenek.
2019. jún. 10. 17:42
 25/41 Bubuka508 ***** válasza:
49%
Na, helyben vagyunk már, összeröffentetek ellenem, ezt imádom ebben az oldalban, nem gyakori kérdések, hanem leugató oldal volna a legjobb cím ide. Én vagyok szemellenzős, azért, mert nem akarok valamiből 2-3 évenként újat venni? A háttérvilágító LED-ek ezekben a tervezett elavulós vackokban úgy hullanak, mint a legyek ősszel. Már ki tudja, hányat hoztak javítani, aztán mikor megmondtam, mennyibe kerülne, rögtön megszűnt a lelkesedés. Ennyit arról, hogy milyen készülékeket láttam és milyeneket nem. Lehet, hogy én már akkor láttam ilyesmit, amikor a hozzászóló még 40 centis sem volt. Azért vagyok ősember, mert nem kérek ebből a technikából? De különben mindenki azt néz, amit akar, nekem az LCD kép nem tetszik és kész. Amúgy a színek sem azonosak rajta a képcső színeivel.
2019. jún. 10. 20:35
 26/41 anonim ***** válasza:

Lol, ez egyre nevetségesebb.

Ha neked jó, hogy valami vibrál, homályos, sugároz, es ha közelről nézed (pc), akkor fél óra múltán kiég a szemed, akkor egészségedre.

Én a f*s márkákat megkerülve LCD-t használok, ezzel a fentieket is elkerülöm, és érdekes módon azt is, hogy légyként hulljanak el a kijelzőim.

*szarkaznus on* Kezdem azt hinni, hogy csodával határos, hogy meg nem romlott el soha egyetlen, LCD képernyő sem a háztartásban. *szarkazmus off*

2019. jún. 10. 21:55
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Jah, és nyilván nem azonosak a színek, mivel két különböző CTR-nek sem, azonosak a színei, ahogy két különböző LCD-nek sem. Minden modell más. Ártól függően.
2019. jún. 10. 21:57
 28/41 anonim ***** válasza:
54%

LCD tv 5 éve szolgál 1x kellet cserélni Benne a háttérvilágítás de kb 10000 ft kicserélték és még mindig müködék sőt azóta egy 4k okos tv is lett szuper hangal és éles színekkel.

Minek vonat ha járhatunk volna lovas szekér el is ? Pont ez szituáció az LCD tv kontra ósdi crt tv esetében .

Nem hullanak az LCD tv 2-3 év alatt sem normálisak .

2019. jún. 11. 06:29
 29/41 Bubuka508 ***** válasza:
25%
Tudod mit? A lovas szekér nem szennyezi a levegőt, csak legfeljebb az utat, de az is bioszemét. A jó CRT képcső pedig nem homályos. De titeket nem lehet meggyőzni, csak a kérdezőnek válaszolok, hogy én amíg a képcsöves tv megy, nem fogom kidobni egy LCD-ért. Nem beszélve a macskáról, addig neki is van min aludnia... Jól van így?
2019. jún. 11. 18:42
 30/41 anonim ***** válasza:

"Már ki tudja, hányat hoztak javítani"

Na így azért kicsit érthető. Te szereled az LCD-ket.

Tehát amikkel találkozol, azok rosszak és te úgy gondolod hogy akkor mind rossz, plusz hiába mondod az ügyfeleidnek, hogy szar az LCD, csak megveszik és viszik hozzád javíttatni, okozva neked a pluszmunkát...

2019. jún. 11. 18:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!