A hanglemez "bakelit" vagy a magnókazetta alapzaja a kisebb általánosságban?
"Azért írom mert kifejezetten kérdezted."
Kifejezetten ugyan minek kérdeztem volna, miután többször megírtam magam is, hogy nem kell, legfeljebb lehetséges. Alábbi szerinted egy kifejezett kérdés, amikor ezt írtam:
"És akkor mi van?"
Ez nem kifejezett kérdés, csak költői kérdés, amire inkább ne mondtál volna semmit, vagy legalább ne olyat, ami nem releváns, a fentiek tükrében.
Még mielőtt megint terelnél mindenfelé, egy a lényeg: volt itt egy állítás a demagnetizálásról, amit te olyan szinten nem értettél, hogy elkezdted belemagyarázni az 50 Hz-et a magnófejekbe gyakorlatilag.
Holott erről szó sem volt, hiszen még a demagnetizálás eszköze is egy szakember számára érthetően szerepelt (#5).
Utána egyszer csak olyat is adtál elő, hogy te tisztában vagy a demagnetizálással.
Persze, miután elmagyaráztam.
Szerintem pedig kizárható, hogy a magnófej felé tereltél volna 50 Hz-cel, ha ismerted volna a demagnetizáló eszközt, illetve megértetted volna a hozzászólást (#5).
Magadból indulsz ki, szerintem.
De ugyanezt csináltad a PC-tápos témában is.
Nem értesz valamihez, fel sem fogtad, hogy miről van szó, de a terelés, mellébeszélés, kibúvók keresése, az nagyon megy.
#5 vagyok:
Egy konkrét következtetést mindenképpen levontam az itt lezajlott dialógusotokból:
Valamelyikőtöknek komoly mentális problémája van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!