Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A hanglemez "bakelit" vagy a...

A hanglemez "bakelit" vagy a magnókazetta alapzaja a kisebb általánosságban?

Figyelt kérdés
Vagy melyikből hozható ki jobb hangminőség?

2019. febr. 16. 18:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Azért írom mert kifejezetten kérdezted."

Kifejezetten ugyan minek kérdeztem volna, miután többször megírtam magam is, hogy nem kell, legfeljebb lehetséges. Alábbi szerinted egy kifejezett kérdés, amikor ezt írtam:

"És akkor mi van?"

Ez nem kifejezett kérdés, csak költői kérdés, amire inkább ne mondtál volna semmit, vagy legalább ne olyat, ami nem releváns, a fentiek tükrében.

Még mielőtt megint terelnél mindenfelé, egy a lényeg: volt itt egy állítás a demagnetizálásról, amit te olyan szinten nem értettél, hogy elkezdted belemagyarázni az 50 Hz-et a magnófejekbe gyakorlatilag.

Holott erről szó sem volt, hiszen még a demagnetizálás eszköze is egy szakember számára érthetően szerepelt (#5).

Utána egyszer csak olyat is adtál elő, hogy te tisztában vagy a demagnetizálással.

Persze, miután elmagyaráztam.

Szerintem pedig kizárható, hogy a magnófej felé tereltél volna 50 Hz-cel, ha ismerted volna a demagnetizáló eszközt, illetve megértetted volna a hozzászólást (#5).

2019. febr. 22. 20:23
 22/25 Szirty ***** válasza:
A rosszindulatod a prekoncepcióid csapdájába sodort.
2019. febr. 23. 09:31
 23/25 anonim ***** válasza:

Magadból indulsz ki, szerintem.

De ugyanezt csináltad a PC-tápos témában is.

Nem értesz valamihez, fel sem fogtad, hogy miről van szó, de a terelés, mellébeszélés, kibúvók keresése, az nagyon megy.

2019. febr. 23. 10:56
 24/25 anonim ***** válasza:

#5 vagyok:

Egy konkrét következtetést mindenképpen levontam az itt lezajlott dialógusotokból:

Valamelyikőtöknek komoly mentális problémája van!

2019. febr. 24. 07:39
 25/25 anonim ***** válasza:
Nyugodtan gyűjtsed csak a hanglemezt, mert egy élmény hallgatni. A digitális hozzá képest egy jó kis műanyag, a magnó pedig egy kommersz megoldás volt a kompaktabb hordozhatóságra, másolásra.
2019. márc. 1. 03:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!