Mp3 lejátszónak van még manapság bármi értelme? Mit tud az amit egy mezei okostelefon nem?
Vannak még mp3 lejátszók forgalomban pl itt van ez csak példa..
Transcend MP710 (8GB)
Hordozható lejátszó > MP3 lejátszó 2 GB felett
23.000 HUF
az ára egy húszas, nem is olcsó
van ezeknek még bármi értelmük?
egy dedikált eszköz ami csak mp3-at játszik le-mit tud ez az eszköz amit egy akármilyen mobiltelefon nem?
_Nekem vannak olyan ismerőseim, akik mai napig használnak MP3 lejátszót, Pedig okostelefonjuk van
Kb anyi értelme van mint a zsebrádiónak szerintem, sok ember maradi és kész, vagy megszokott valamit, és ragaszkodik hozzá.
Nekem is "van,volt" mert már nem lehet hozzá akksit kapni. Creative ZEN, ha működne, és nem Bluetooth fejhallgatót használnék, még talán ma is használnám, mert egyszerű volt, és baromira jól szólt. De ha venni kéne, hát nem vennék már :)
Ez nyilván való. Nekem sok szám amit hallgatok FLAC-ban van meg, mert MP3-ban élvezhetetlen.
Nem minden zenénél vagy stílusnál jön át természetesen, de némelyiknél igen csak érződik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!