Van értelme Tablet PC t vásárolni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy furcsa amit kérdezek de mire is jó egy tablet? Gondolok itt az olcsóbb egyszerű tabletekre nekem is volt. Internetezni itt a laptop, az okostelefonok is szintén alkalmasak netezésre és pl a házban nincs internet akkor mire is jó a tablet?? Nekem is volt 20000ft om bánta de amikor megvettem már én is bántam a dolgot nem csak a pénztárcám. egyszerűen nem tudtam kihasználni ezért tettem fel itt a kérdést hogy mi az értelme mert sok ismerősömtől hallom hogy milyen jó lenne venni egyet. Egy okostelefon és egy számítógép mellé szerintem pénzkidobás. Várom a véleményeket

2015. jan. 28. 17:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha csak asztali pc d van, de van wifi hálózat otthon akkor jó az. Kényelmesen agyba fekve netezhetsz email szinkron vagy kiviszed a teraszra nyáron, fotókat mutogatni itt ott. Viheted magaddal. Utazáshoz filmezni stb stb... A telefonról nagyobb, addig sem azt meríted így nem kell aggódni h nem tudnak felhívni. Szal ez egy kényelmi kiegészítő eszköz. Kb
2015. jan. 28. 17:23
 2/4 anonim ***** válasza:

A tabletet föként utazáshoz használom.(repülön pl kényelmesebb egy tablet,+ nekem az akksija tovább is birja mint a laptopomé,pedig az se gagyi)

A laptopot csak otthon.

Az okostelefont szinte bárhol.

Nekem van mind a 3.

+ ha az egyik bedöglik...ott a másik ;)

2015. jan. 28. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:
én a tabletemet visszem mindehová ,jobb olvasni ,játszani rajta ,mint a mobilon. azt telefonálásra használom .
2015. jan. 29. 08:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Van érteleme...csak nem a húszezerforintosnak..

nem tagadom, állandóan a tabletet nyaggatom, valahogy nagyon bejött...azt tudni kell, hogy ez egy 10 collos ASUS + magyar billentyűzettel..a kettő együtt, annak ellenére hogy három éves, még tizenkét órát kibír töltés nélkül. persze újonan 150e volt. még ma is versenyképes.

a telefonom 6 collos LG, az is baromi gyors..

az asztalimat már ritkán használom, csak ha valami,amit máson nem tudok megnyitni, vagy nyomtatni akarok...

ha van pénzed, akkor jó egy tablet...de vigyázz, mert rengeteg a gyenge hardver..

ha nincs, akkor egy rendkívül gyors 6 collos teló megteszi.

2015. jan. 29. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!