Van értelme 800-nál magasabb centrifugafordulatszámú mosógépet vásárolni?
nekem 1200as van. imádom! van benne vasaláskönnyítő mosási fázid (minden mosásánál használja).
2 óra alatt megszárad az összes ruhám, és egyáltalán nem gyűrött egyik sem.
ahhoz képest olcsón vettük (60e ft)
sztem megéri. eddig régifajta volt (kb 500at tudott) 2 napa alatt száradt meg a farmerom...
szóval ha ván rá lehetőség és pénz, akkor javaslom, hogy minimum 1000est vegyetek.
Szia! Én is csaak dicsérni tudom a nagyobb fordulatos centrifugát! Azelőtt 800-asom volt, nagyon szerettem, de lehet, csak azért, mert nem tudtam, milyen az 1000-es :).
A farmeroknál, kordoknál, dzsekiknél, vastagabb felsőknél, paplannál, párnánál igazán szembetűnő a különbség: a 800-assal másnap még erősen nyirkosak voltak, most legkésőbb másnapra minden száraz. Ha a progam végén kiteregetsz, nem "törnek össze" a ruhák: én mindig kirázom és úgy teregetem ki, egyálalán nem gyűrődnek. Mi is 65.000,-Ft-ért vettük a gépet, ma már nem feltétlenül kerül többe az 1000 fordulatos, csak ha más extrákat is tud a gép.
12:02 vagyok. Az előttem szólónak mondanám, hogy ha szaggatja a ruhát, ott valami baj van, meg kellene mutatni szerelőnek! Nekem is whirlpoolom volt korábban és rettentő hangosan centrifugál, de soha nem húzott ki még csak egy szálat sem a ruhákból.
A kérdezőnek: most 1000-es zanussim van, teljesen meg vagyok vele elégedve, sokkal csendesebb mint a whirlpool volt. Az energiáról nem tudok konkrétumot mondani, de az biztos, hogy 2A-nak volt minősítve, a centrifuga funkció pedig c-re.
Szia!nekem 1000-es zanussim volt, de a lányom elcserélte
velem /helyszűke miatt/ a fagor 800-ra.azt akarom kihozni belőle, hogy a megadott ford.számra sem lehet
nagyon adni, mert 1000-es max.-on sokkal nedvesebbek voltak a ruháim, mint a 800-as fagorral.Különben mindegyik szépen mos, de a fagor sokkal halkabb.azt jól gondold meg a választásnál, hogy felül vagy elöltöltőst veszel-e, mert én az elöltöltős ki-be rakásnál majd szét
szakadok a fájós derekam miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!