Mit javasoltok nekünk mosogatógép ügyben? Most tervezzük vásárolni.
Eddig 2 en voltunk, most van egy 14 hónapos gyerkőc, plusz egy pocaklakó, szóval lassan 4 en leszünk, viszont nem főzök minden nap, max heti 2x átlagban, de van hogy csak 1x
(kifőzdénk van, onnan hozzuk a kaját)viszont tányér evőezköz sok van, többet is elhasználunk egy nap
szégyen-nem, én gyűjtögetős vagyok, azaz 2 naponta mosogatok(persze sokszor minden nap, de az kb 6 tányér, 2-3 pohár, evőezközök)
Természetesen ha 4 en leszünk, szeretnék többet főzni,meg ugye a babáknak is néha külön kotyvasztok:)
Turmix, gyümölcscentrifuga
és nem utolsó sorban utálok mosogatni:)))
Szóval árakat sem nagyon tudok, méret bármekkora lehet beépíthetőt gondoltam, de melyik márka és hány terítékes?
A gyűjtögetésből kiindulva, sejtem előre, hogy ezt is 2 naponta indítanám el
Én is a 12 terítékesre szavazok, a Bosch elég jó ár-érték arányban szerintem.
Azért is jó a nagyobb, mert egy csomó mindent bele lehet tenni, aminek addig a tisztítása iszonyú macerás volt, például bordás kuglófsütő, vagy a tűzhely rácsa. Na meg mert amikortól a gyerkőcöd nagyobb lesz, ipari mennyiségű egyéb edényt fogsz elhasználni.
És igen, ilyesmiket is egyszerűbb bepakolni a gépbe, mint gyümölcscentrifuga, gáztepsi, húsdaráló. De ezek általában igénylik a helyet.
köszi, a választ én is a nagyobbra gondoltam, mert hely bőven van, (pénz 50-60ért gondoltam)illetve a nagyobb gépbe nem baj ha kevesebb a cucc mint ha a kicsibe nem fér el semmi és nem is mossa akkor el, nem?
használtan vennétek?
szia! nekem 2 éve van mosogatógépem (aeg márkájú). amikor vettük, szakember javasolta a 12 terítékest és igaza volt. én sem főzök minden nap, mégis megtelik :)
2 éves és 1 éves gyerekeim vannak...
nagyon szeretem, a barátnőm szerint a mosogatógép a jó házasság titka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!