Van értelme 2016-ban iphone 5s-t venni?
Figyelt kérdés
Ár érték arányban valóban ér közel 130.000 Ft-t?2016. márc. 3. 19:19
1/9 anonim válasza:
Attól függ. Mire kell, mennyi időre tervezel stb.
Szerintem már érdemesebb megvárni az iphone SE-t, mert elméletileg nem sokkal lesz drágább, mint jelenleg az 5s, de jobb lesz.
Másrészt ha mégsem amellett döntenél, annak az érkezése, az i5s árát valamennyivel csökkenteni fogja.
2/9 anonim válasza:
-Még mindig nem akad
.Még mindig minden alkalmazás fut rajta
-Még mindig ugyanolyan prémium
-Még mindig átéred egy kézzel
-Még mindig veri az androidos telefonok 90%át
szerinted?
3/9 anonim válasza:
nem mert rövidesen jön az "új" 5S, 5SE néven, és jelentősen esik az ára majd.
4/9 anonim válasza:
Azoknak biztos, akiknek a telefonukról szólnak a napjai. Szeretem a számítástechnikai cuccokat kiskorom óta, de ez a telefontéma nem tudott megérinteni. Főleg az ilyen drágák, megveszitek aztán ha egy kis karc lesz rajta, már összeszarjátok magatokat. Inkább kocsival menőzök, nem pedig szaros telefonokkal.
5/9 anonim válasza:
# 4/4 OTT A PONT.
Na már most... 130k FT-ért kizárt. XD
ebből egy huawei p8at veszel (Soha nem vennék huaweit!)
ami az iphone 6s plusznál jobb specifikáciokkal rendelkezik, pláne 5s-nél.
6/9 anonim válasza:
Van értelme 2016-ban egy étteremben 15 ezerért enni 2 embernek? Ár érték arányban valóban ér 15 ezret egy vacsora?
7/9 anonim válasza:
amúgy itt járt a Lepontozó? miért is 0% az 5SE-s válaszom, mikor az TÉNY?
8/9 anonim válasza:
#7: engem is lepontoztak már az őszinte véleményeim miatt, de amúgy nem 5SE lesz, hanem sima SE és elvileg március 20 körül mutatják be.
9/9 anonim válasza:
Detto, iphonosok járnak itt, nem birjak ha szarabbnak titulálják drága vackaikat. Rosszat irtam vagy nem érthető? Irigyek vagy szánalomra méltók? Döntsétek el ti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!