Van értelme most venni iphone 4s-t?
Meghalt a telefonom,és mindenképp kell vennem valami mást.
Lenne rá max 40ezrem,de az androidot gyűlölöm,és igazából most egyik teló sem tetszik.
sokan mondták,hogy az iphone megbízható,így most kipróbálnám azt.
viszont ennyiért csak ezt kapok,de túl réginek érzem.
semmi extra kívánságom nincs,csak az alap dolgokat használnám,játszani nem ezen akarok.
Max 40, az már erősen behatárolja a lehetőségeidet.
Pont az a sáv ahol a jó állapotú gyenge és a rossz állapotú normálisabb készülékek találhatóak a használt piacon.
Ha megelégedsz a készülék adottságaival, tökéletes társ lehet a mindennapokban egy jól működő darab (ha egy sz@rt fogsz ki ugyanúgy megkeserítheti az életed mint a többi).
Köszi nektek!
Tellene többre is,de nekem ennyi a lélektani határ.Nem szoktam sűrűn telefont venni,tényleg csak akkor ha az előző annyira kiöregedett,hogy menthetetlen.A telefont csak telefonálásra tartom,nekem nincs értéke.
Nézegettem az 5-öt is,de a legtöbb helyen még mindig 70-80-ért megy.Akkor megyek még egy kört.
De boltból szeretnék,ahova a hasznaltakat adják be.Ott mennyire lehet rizikós hogy átvernek?Nem értek hozzá,bármit bemagyarázhatnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!