UPC médiabox - másnál is eltűnt az RTL2 műsorvisszanéző?
Pár napja az említett csatornán csak az élő adás működik, korábbiaknál "info nem elérhető".
Az összes többi csatorna rendben van.
A box minden éjjel ki van kapcsolva (nem készenlétin).
Ügyfélszolgálat javaslata: gyári beállításra visszakapcsolás.
Hát, én az RTL2 miatt tuti nem fogom minden beállításomat újra varázsolni, annyit nem ér az egész,
ott úgyis csak egy-két műsort nézek, de azt általában visszatekintőben szoktam tenni. No, az most nincs.
Más is tapasztalt ilyet?
Nem tudom, mi az a rengeteg minden beállítás, ügyfeleimnél rutinszerűen szoktam visszaállítani (TV-szerelőként találkozom ilyen problémákkal is).
Maga a művelet hamar megvan, utána beállítom a kimenet típusát (SCART RGB vagy HDMI / 1080 p), ennyi.
Áramtalanítani pedig nem kellene, mert készenlétben, illetve éjszaka szokta magát frissíteni (LED-ek villogása elárulhatja).
Készenléti fogyasztás nem jelentős szerintem, vagy figyeld meg a készenléti melegedést, abból tudsz következtetni.
Sorry, rosszul fogalmaztam, nem áramtalanítom, hanem úgy kapcsolom ki, hogy az óra látszik, tehát minden bekapcsoláskor bootol (eco üzemmód).
A beállításaim pedig a kedvenc csatornák beállítása, sorszámozása és némelyek zárolása, ezeket nem szeretném újra végigpötyögni, ha nem muszáj.
Köszönöm a választ!
Ma délután minden műsorvisszanéző elszállt. (miért is ne épp vasárnap délután..??)
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták, országos probléma, javítják.
Most már működik a visszatekintő, kivéve továbbra is az RTL2-t. "Információ nem elérhető".
A hócipőm tele van már a UPC-vel és a Horizonnal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!