Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » UPC médiabox - másnál is...

UPC médiabox - másnál is eltűnt az RTL2 műsorvisszanéző?

Figyelt kérdés

Pár napja az említett csatornán csak az élő adás működik, korábbiaknál "info nem elérhető".

Az összes többi csatorna rendben van.

A box minden éjjel ki van kapcsolva (nem készenlétin).

Ügyfélszolgálat javaslata: gyári beállításra visszakapcsolás.

Hát, én az RTL2 miatt tuti nem fogom minden beállításomat újra varázsolni, annyit nem ér az egész,

ott úgyis csak egy-két műsort nézek, de azt általában visszatekintőben szoktam tenni. No, az most nincs.

Más is tapasztalt ilyet?

2018. nov. 7. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi az a rengeteg minden beállítás, ügyfeleimnél rutinszerűen szoktam visszaállítani (TV-szerelőként találkozom ilyen problémákkal is).

Maga a művelet hamar megvan, utána beállítom a kimenet típusát (SCART RGB vagy HDMI / 1080 p), ennyi.

Áramtalanítani pedig nem kellene, mert készenlétben, illetve éjszaka szokta magát frissíteni (LED-ek villogása elárulhatja).

Készenléti fogyasztás nem jelentős szerintem, vagy figyeld meg a készenléti melegedést, abból tudsz következtetni.

2018. nov. 8. 01:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Illetve 1080i megfelelő.
2018. nov. 8. 01:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Sorry, rosszul fogalmaztam, nem áramtalanítom, hanem úgy kapcsolom ki, hogy az óra látszik, tehát minden bekapcsoláskor bootol (eco üzemmód).

A beállításaim pedig a kedvenc csatornák beállítása, sorszámozása és némelyek zárolása, ezeket nem szeretném újra végigpötyögni, ha nem muszáj.

Köszönöm a választ!

2018. nov. 8. 11:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Áh, szóval, az óra NEM látszik.
2018. nov. 8. 11:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is. Én ma tapasztaltam, tegnap még ment. Egyébként Iphone-om van. Én se értem miért vették el, én nagyon szerettem a telómon nézni az adásokat.
2018. nov. 11. 20:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Mármint a Horizon Go-ra gondolok a telón.
2018. nov. 11. 20:57
 7/7 A kérdező kommentje:

Ma délután minden műsorvisszanéző elszállt. (miért is ne épp vasárnap délután..??)

Felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták, országos probléma, javítják.

Most már működik a visszatekintő, kivéve továbbra is az RTL2-t. "Információ nem elérhető".

A hócipőm tele van már a UPC-vel és a Horizonnal..

2018. nov. 12. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!