Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem tudom a média boxal...

Miért nem tudom a média boxal fogni a HD adásokat?

Figyelt kérdés
A Parisat kft. által szolgáltatott HD adásokat nem tudja fogni a média boxom.

2018. aug. 7. 11:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem ismerem a rendszerüket, de gondolom, hogy nevének dacára (SAT) nem műholdas, hanem kábeles rendszerről van szó.

Hasonló előfordul a Digikábel rendszerén is, amikor a sáv alján lévő multiplex csatorna (ami több adót tömörít) nem jön be, a kábelrendszer hibája miatt.

Ha ebbe csomagba meghatározott adók esnek, akkor rögtön látszik, hogy melyik frekvencia hiányzik, ezt a szolgáltató frekvenciatáblázata alapján meg tudod nézni.

Véletlenül a Digikábelen is a közszolgálati HD vagy nem HD műsorok szoktak eltűnni ilyenkor.

2018. aug. 7. 12:15
 2/2 anonim ***** válasza:

ELőző jól gondolod, ez egy kazincbarcikai illetőségű szolgáltató.

Van ugye irodájuk a városi kórház mellett, sőt tiszta 21. század -email címük is van (!), de akár telefonon is elérhetőek (!!!).

Ezek után csak azt tudom tanácsolni a kérdezőnek, hogy telihold árnyékánál áldozzon fekete kakast! Az biztos segíteni fog!

2018. aug. 7. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!