Elárulja valaki nekem, hogy ennek a fejhallgatónak mi értelme van?
Ennyi pénzért veszek egy korrekt autót, mi olyan különkeges ebben a fejhallgatóban? :D
Egyszer tedd fel a füledre igazi zenét (amikor zenészek akusztikus hangszereken játszanak, és nincs utólagos effektezés) hallgatva, és tudni fogod mi kerül rajta ennyiben.
Nyilvánvaló, hogy sokkal nagyobb a minőségi ugrás egy tízezer forintos és százötvenezer forintos fejhalgató között, mint a százötvenezres és eközött a szépség között, de van hallható különbség.
(Előző vagyok)
Annyit még hozzátennék, ennek és az ez feletti árkategóriának a Hi-Fi világában külön elnevezése is van, ami Hifis körökön belül csak High-End, de ismert High-End Audio, vagy High End Hi-Fi neveken is, ez pusztán annyit jelent, hogy ez a felsőkategória, ezek az elit audiofilek játékszerei, akár azt is mondhatnánk rájuk, hogy luxus audio termékek. Viszont ha már te is autót emlegettél, követem a példád talán úgy kicsit jobban megérted. Hi-Fi-s szemmel ez a kérdés nekem olyan, mintha pl én azt kérdezném tőled, hogy mi értelme luxusautót, vagy szuperautót venni, annyiért már gyönyörű házat vehet az ember. Írj rám nyugodtan, ha érdekel még valami, esetleg nem világos ez az egész katyvasz, imádok hifiről, audió technikáról és zenéről beszélgetni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!