Van értelme 4k tv-ét venni?

Figyelt kérdés
Nagy dilemmában vagyok,hogy vegyek e 4k tv-ét,mert még nem igazán van rá tartalom,de sok helyen plvasom hogy ezek a tv-ék felskálázák a kissebb felbontásokat,a régi filmek nyilván pixelesek még fhd-én is,de a hd adásokat állitólag egész jól feljavitja mint ha 4k lenne,amit kinéztem egy lg 43uj635v ismeri e valaki?

2018. jan. 18. 07:35
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Ez a jövő,egy tévét nem egy-két évre vesz az ember.Szerintem vedd meg,sokat nem veszíthetsz vele.Az igaz ,hogy tv adások nincsenek hozzá most még,de netről tudsz tartalmat találni hozzá.LG smart része jó nagyon a Webos jól működik.
2018. jan. 18. 07:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Itt a gyakorin is van egy pár hasonló kérdés és két táborra van szakadva a dolog,az egyik azt mondja,hogy persze ez a jövő a másik meg,hogy még felesleges mert pixeles rajta minden ami nem uhd. Nyilván látni kellene hogy az adott tipus mit hoz ki a hd meg az sd tartalomból.
2018. jan. 18. 08:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen ez így van,okoskodni lehet,de valóban látni kellene.Nekem sima full HD van,Az SD kép nyilván ezen sem tökéletes.Egyik tévé sem képes csodára,az SD képet nem tudja feljavítani.

Az egyik haverom most vett LG tv-t az 4k,szuper meg minden,de hasonló problémák vannak nála is.A HD az jó,az SD meg homály.

2018. jan. 18. 08:09
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

Nincs értelme 4K-s TV-t venni.

Legalább is átlag felhasználónak nem.

Ha házimozi őrült vagy, van elég pénzed kadenciahelyes lejátszóra + házimozira, több 10TB-os NAS-ra, és 50-55"-ban gondolkozol, akkor van értelme.

Egyébként nincs, és sok sok évig nem is lesz.

Jön a 8K, a 4K sem terjedt el, pont ugyan olyan bukás mint a 3D.

Természetesen van létjogosultsága, de drága és értelmetlen játékszer az otthoni kategóriában.

2018. jan. 18. 11:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Azért ha vissza emlékszünk a fhd is úgy indult,hogy előbb volt fhd tv mint fhd műsor legalább is Magyarországon.Na mindegy én belevágok a 4k-ba,a fhd tévémmel sincs bajom,de kikerül a nappaliba és annak a helyére akarok a hálóba egy készüléket.
2018. jan. 18. 13:29
 6/7 anonim válasza:
Én vettem egy Samsung u40mu6102-t. Megéri hidd el. 3 méterről az SD se vészes,HD Readyn sokkal rosszabb volt. Én FullHD, UHD filmeket töltök le, zsírkirályak. nCore-on sok fent van már.
2018. jan. 28. 09:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Pár napja megvettem én is, LG 49UJ634V lett a kiválasztott és én sem bántam meg,nagyon szép a képe,az sd tartalom semmivel sem rosszabb mint a FHD-én.Nem volt még időm 4k filmeket nézni rajta,de fogok majd én is letölteni.
2018. jan. 28. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!