Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mennyire van értelme uhd TV-t...

Mennyire van értelme uhd TV-t venni?

Figyelt kérdés
Úgy értem elég bőven a full hd? Tv nézésben a hétköznapok során az uhd minőség használható?
2018. ápr. 22. 12:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Mivel ez a jövő, tehát ez jött a FHD után, így modernebb is. Talán láthatóan szebb is lehet a képe, bár hogy a TV adások minden esetben ki használják-e, abban nem vagyok biztos...Viszont a játékoknál, ami 4K felbontásban is megy, értem ez alatt hogy ha a PC-t a tévére kötve használod ott számíthat. Ha esetleg 3D, és veszel hozzá szemüveget is, vagy hajlított képernyős ami jól is néz ki stb. az még jobb. Ha van rá pénzed, és igényed is akkor miért ne ?
2018. ápr. 22. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!