Milyen dront vegyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék beruházni egy komolyabb drón ba.

Mindenképp DJI terméket választanék viszont spark ot nem szeretnék annál professzionálisabbra gondoltam.

Nyilván anyagi kötötségek is beleszólnak ebbe DE körülbelül 400-450 ezer ft om van.

Amit kinéztem az a MAvic pro platinum ( mi a különbség a sima mavic pro és a platinum között? ) azt tudom hogy egy picit halkabb.

melyik lenne a jobb Phantom vagy mavic? ( pro kontra érdedkelne)

plusz egy kis véleményezést is mert mindenre kiváncsi lennék :)

Nem feltétlenül hobbi dronozásra keresek hanem egy minimális pénzkeresési lehetősséget is ki szeretnék belőle hozni.

2018. jan. 17. 11:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A phantom annyiból jobb hogy több helyed van a gépen. De azt ugye tudod hogy ha pénzt akarsz ezzel keresni, az nem ilyen egyszerű történet? Mert akkor minden engedélyre szükséged van.
2018. jan. 19. 08:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Mihez van több helye?
2018. jan. 19. 08:58
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen a több helyet én sem értettem :)
2018. jan. 24. 13:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Csaba mást se csinál, csak a drónjával dicsekedik minden ilyen kérdésnél. Továbbá nem szokott érdekelni, hogy ki mennyire ad hasznos válaszokat, de azért a 24% zavarbaejtően kevés.

Ettől függetlenül most nem mondott butaságot, a Phantom 4 Pro tényleg a legjobb, amit jelenleg vehetsz kb ilyen árért. A kamerájába nem lehet belekötni, és a repülési képességei is nagyon rendben vannak. A Phantom 5-öst az év másik felében fogják bemutatni bizonyos hírek szerint, de kitudja, azok mennyire hitelesek. Mindenesetre én még várnék pár hónapot, ha nem annyira égetős a drónvásárlás.

A Mavic Pro is nagyon jó, de nem kameráz olyan szépen mint a P4P, és nem hiszem, hogy a stabilitása és a videóstabilizálása annyira jó, mint a Phantomnak.

A Mavic Air szintén jónak tűnik, de még túl korai bármit is mondani egy ilyen frissen bemutatott gépről.

Ha esetleg dolgoznál is a drónnal, akkor sokkal komolyabbnak hat egy Phantom, mint egy Mavic Pro/Air (azok játékdrónnak hatnak sok esetben egy avatatlan szemével, hiába jók, de nem veszik őket olyan komolyan.)

2018. febr. 2. 11:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Köszönöm a dicsérő szavakat, a video tényleg elég gagyi, nekem azért tetszik mert magyar szavakat fedeztem fel a felvételben, hajrá magyarok, csak véletlenül találtam rá a videóra lehet pont itt a gyakori kérdéseken, megtetszett a drón és vettem a fiaimnak ez igaz, de én sokkal többet használom mint ők. Többet nem osztom meg a videót, ha ez a kivánságod. Bocs! Látom elég jól értesz a drónokhoz, van egy magyar forúm ahol sok embernek segíthetnél a tudásoddal, nekem is elég kezdő vagyok.

[link]

Köszi a segítő válaszpkat!

2018. febr. 2. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!