Milyen dront vegyek?
Szeretnék beruházni egy komolyabb drón ba.
Mindenképp DJI terméket választanék viszont spark ot nem szeretnék annál professzionálisabbra gondoltam.
Nyilván anyagi kötötségek is beleszólnak ebbe DE körülbelül 400-450 ezer ft om van.
Amit kinéztem az a MAvic pro platinum ( mi a különbség a sima mavic pro és a platinum között? ) azt tudom hogy egy picit halkabb.
melyik lenne a jobb Phantom vagy mavic? ( pro kontra érdedkelne)
plusz egy kis véleményezést is mert mindenre kiváncsi lennék :)
Nem feltétlenül hobbi dronozásra keresek hanem egy minimális pénzkeresési lehetősséget is ki szeretnék belőle hozni.
Csaba mást se csinál, csak a drónjával dicsekedik minden ilyen kérdésnél. Továbbá nem szokott érdekelni, hogy ki mennyire ad hasznos válaszokat, de azért a 24% zavarbaejtően kevés.
Ettől függetlenül most nem mondott butaságot, a Phantom 4 Pro tényleg a legjobb, amit jelenleg vehetsz kb ilyen árért. A kamerájába nem lehet belekötni, és a repülési képességei is nagyon rendben vannak. A Phantom 5-öst az év másik felében fogják bemutatni bizonyos hírek szerint, de kitudja, azok mennyire hitelesek. Mindenesetre én még várnék pár hónapot, ha nem annyira égetős a drónvásárlás.
A Mavic Pro is nagyon jó, de nem kameráz olyan szépen mint a P4P, és nem hiszem, hogy a stabilitása és a videóstabilizálása annyira jó, mint a Phantomnak.
A Mavic Air szintén jónak tűnik, de még túl korai bármit is mondani egy ilyen frissen bemutatott gépről.
Ha esetleg dolgoznál is a drónnal, akkor sokkal komolyabbnak hat egy Phantom, mint egy Mavic Pro/Air (azok játékdrónnak hatnak sok esetben egy avatatlan szemével, hiába jók, de nem veszik őket olyan komolyan.)
Köszönöm a dicsérő szavakat, a video tényleg elég gagyi, nekem azért tetszik mert magyar szavakat fedeztem fel a felvételben, hajrá magyarok, csak véletlenül találtam rá a videóra lehet pont itt a gyakori kérdéseken, megtetszett a drón és vettem a fiaimnak ez igaz, de én sokkal többet használom mint ők. Többet nem osztom meg a videót, ha ez a kivánságod. Bocs! Látom elég jól értesz a drónokhoz, van egy magyar forúm ahol sok embernek segíthetnél a tudásoddal, nekem is elég kezdő vagyok.
Köszi a segítő válaszpkat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!