Milyen Drónt vegyek?

Figyelt kérdés
Drónt szeretnék vásárólni, amin élőben látom a drónt és jó kamerája van. Eddig csak olyant találtam aminek 2mps volt a kamerája és élő képet adott de ami kicsit jobb kameráju drón az nem ad elő képet.

2017. nov. 12. 21:24
 1/8 anonim ***** válasza:
dji phantom
2017. nov. 12. 21:42
 2/8 Nemtudomanevem(sem) ***** válasza:
34%
Először mondj egy árat. Nekem pl parrot bebop 2 van, ez is megfelel a kitételeknek de nem tudom mennyit számát rá .
2017. nov. 12. 22:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem eachine wizard van, de mire mindent összeszedtem hozzá, 150 ezernél állt meg az ár... :P szóval ne várj csodát, ami nem 2mp az drága holmi.
2017. nov. 13. 09:15
 4/8 A kérdező kommentje:
100.000 ft körüli drónt
2017. nov. 13. 15:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Használt Phantom 3 standard. Jobbat ennyiért nem találasz (és a Phantom 3 egy nagyon jó drón, nekem is van). De ha még egy keveset hozzáraksz, akkor DJI Spark, lehetőleg a Fly More combo a távirányító miatt. Akár használtan is érdemes venni, ha elég körültekintő vagy. És ha nem ragaszkodsz a nagyobb hatótávhoz és sebességhez, akkor távirányító nélkül is érdemes lehet megvenned, akár használtan is, olcsóbb...

FHD-s felvétel, mechanikus képstabilizálás, 12mp fotók, szenzorok alul, elöl, 16 perc repülési idő, távirányítóval 2 km hatótáv, 50km/h végsebesség. Szóval jó gép nagyon. És a Phantommal ellenben még kicsi is. Nagyon kompakt az egész.

2017. nov. 17. 18:13
 6/8 Nemtudomanevem(sem) ***** válasza:
Szerintem is DJI Spark, az egy nagyon jó kis gép. Nekem parrot bebop 2 van, nagyon szeretem, ezt is nyugodt szívvel tudom ajánlani, bár van aki nem igazán van értük oda, szerintem hobbi szinten nem kell több ennél.
2017. nov. 18. 11:04
 7/8 anonim ***** válasza:
45%
DJI Phantom a legjobb drónok, szerintem is, mást nem érdemes venni csak a pénzedet dobod ki az ablakon. Itt találsz érdekes videokat is a műkődéséről. https://www.youtube.com/watch?v=cVecKMHS__Y
2017. dec. 11. 21:46
 8/8 Nemtudomanevem(sem) ***** válasza:

“DJI Phantom a legjobb drónok, szerintem is, mást nem érdemes venni csak a pénzedet dobod ki az ablakon. “

A világért sem szeretnek beleszólni, de 100 ezerből nem jön ki egy Phantom. Azzal, hogy mennyire pénzkidobás meg lehetne vitatkozni. Én meg azt mondom, hogy nem érdemes megvenni. A phantom (ahogy a mavic is) egy félprofesszionális filmes eszköz. Nem ipari változat de nem is hobbi és nem is éri meg hobbi célra megvenni, hacsak nincs fölösleges 3-400 ezer forintod.

Arra hogy néha kimenj és repülj egy kicsit, bőven elég egy spark, aminek a fly more kiszerelése sem éri el a legolcsóbb Phantom árát.

Tökéletesen egyet kell értsek, hogy jelenleg a legjobb kereskedelmi forgalomban kapható drónok a DJI macic és Phantom termékek. És tökre megéri megvenni.. munkára. Hobbi célra meg ott vannak a hobbi drónok :)

2017. dec. 11. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!