Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen drónt vegyek kezdőként...

Milyen drónt vegyek kezdőként amivel könnyen megtanulhatom irányítani, elérhető áron van a magyar piacon?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 12. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Egy: nem drón!! Hanem multikopter ><

Egyébként az eachine H8 mini kezdő gépnek megteszi. Kis méretű, akár lakásban is repülhető. Nagyobb géppel nem érdemes kezdeni, mert balesetvestélyes, ha elszabadul.

Egyébként meg, szerintem felejtsd el. Az amatőr ""drónozók"" miatt nem repülhetnek a modellek most. Biztosítás, légtérhasználati engedély, meg modellrepülőtér nélkül te sem repülhetsz 250g feletti géppel. Ha elkapnak, illegális légtérhasználat, amit akár milliós bírsággal lehet büntetni.

2017. ápr. 13. 09:36
 2/5 A kérdező kommentje:

rosszat olvastam róla az e-magon.

Hogy lejönnek a propellerek és kilazulnak.

2017. ápr. 13. 11:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Syma x5c és társai. Ha nem lakott területen, hanem a szabadban repülsz a kutya se fog foglalkozni veled. Nem lesz minden bokorba kivezényelve egy rendőr, hogy figyelje repít-e valaki drónokat engedéllyel (ha kamera van rajta akkor drón).
2017. ápr. 13. 13:28
 4/5 anonim válasza:

a drón pilóta nélküli repülőt jelent. vagyis az RC helikopter és az rc repülő is drón. a köznyelv a kamerás multikopter nevezi drónnak ami leggyakrabban 4 vagy 6 rotoros. a h8 drónt nem javaslom kezdések mert oké hogy olcsó de nem szerelhető. de átlagosan 2-3 drónt leamortizálsz mire megtanulsz vezetni. szerelhető drón esetében kevesebb lesz a végköltség, de jó esélyel azt is le fogod amortizálni a szerelhetetlenségig. a syma x5c aig több mint 100 gramm, bőven benne van a 250 gramm alatti határban de ez a törvény várhatóan jul. 1-től él majd csak. jelenleg a 12 grammos CX-10-re is felszállási engedély kellett és kötelező és még pár egyéb nyavaja.

amugy tanulásra én a V911 helikopter ajánlom, mert olcsóbban jössz ki azzal mint bármelyik drónak ugyanis annak a helikopterje külön is kapható szett nélkül igy nem kell ujra megvenned a teljes szettet távirányitóstúl, töltötstől ha ripityára töröd

2017. ápr. 14. 17:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Én karácsonra kaptam egy drónt 2 óra alatt megtanultam vezetni úgy ahogy

[link]

Pontosan egy ilyet

2017. aug. 21. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!