Milyen dront vegyek?
Szeretnék beruházni egy komolyabb drón ba.
Mindenképp DJI terméket választanék viszont spark ot nem szeretnék annál professzionálisabbra gondoltam.
Nyilván anyagi kötötségek is beleszólnak ebbe DE körülbelül 400-450 ezer ft om van.
Amit kinéztem az a MAvic pro platinum ( mi a különbség a sima mavic pro és a platinum között? ) azt tudom hogy egy picit halkabb.
melyik lenne a jobb Phantom vagy mavic? ( pro kontra érdedkelne)
plusz egy kis véleményezést is mert mindenre kiváncsi lennék :)
Nem feltétlenül hobbi dronozásra keresek hanem egy minimális pénzkeresési lehetősséget is ki szeretnék belőle hozni.
Pénzkeresésre a Phantom 4:
Már kapható a Pro változata is.
A Phantom 4 a legjobb profi videózásra: jobb a stabílitása mint Mavic Pro-jé
A Mavic Pro hobbi videózásra tökéletes kicsi, ősszecsukható, nagy hatótáv...
Itt mindent megtalálsz.
AMIT TE KERESEL AZ A PHANTOM 4 PRO, ILYEN DRONNAL TUDSZ A RENDEZVÉNYEKEN, ESKÜVŐKÖN STB. PROFI KÉPEKET ÉS VIDEÓKAT KÉSZÍTENI.
Igen én is így láttam bár ide oda van egy pro kontra de mint ha a phantom 4 pro jobb lenne kamerában és még a gimbal is stabilabb lenne egy kicsivel.
Ezekszerint érdemesebb akkor abba beruházni?
398.000ft és venném meg a mavic pro platinumot a viszont a phantom 4 pro me 520 körül mozog jobb is ennyivel ? neked milyen van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!