Milyen dront vegyek?

Figyelt kérdés

Szeretnék beruházni egy komolyabb drón ba.

Mindenképp DJI terméket választanék viszont spark ot nem szeretnék annál professzionálisabbra gondoltam.

Nyilván anyagi kötötségek is beleszólnak ebbe DE körülbelül 400-450 ezer ft om van.

Amit kinéztem az a MAvic pro platinum ( mi a különbség a sima mavic pro és a platinum között? ) azt tudom hogy egy picit halkabb.

melyik lenne a jobb Phantom vagy mavic? ( pro kontra érdedkelne)

plusz egy kis véleményezést is mert mindenre kiváncsi lennék :)

Nem feltétlenül hobbi dronozásra keresek hanem egy minimális pénzkeresési lehetősséget is ki szeretnék belőle hozni.

2018. jan. 17. 11:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
52%

Pénzkeresésre a Phantom 4:

[link]

Már kapható a Pro változata is.

A Phantom 4 a legjobb profi videózásra: jobb a stabílitása mint Mavic Pro-jé

[link]

A Mavic Pro hobbi videózásra tökéletes kicsi, ősszecsukható, nagy hatótáv...

Itt mindent megtalálsz.

[link]

AMIT TE KERESEL AZ A PHANTOM 4 PRO, ILYEN DRONNAL TUDSZ A RENDEZVÉNYEKEN, ESKÜVŐKÖN STB. PROFI KÉPEKET ÉS VIDEÓKAT KÉSZÍTENI.

2018. jan. 18. 09:14
 2/15 A kérdező kommentje:

Igen én is így láttam bár ide oda van egy pro kontra de mint ha a phantom 4 pro jobb lenne kamerában és még a gimbal is stabilabb lenne egy kicsivel.

Ezekszerint érdemesebb akkor abba beruházni?

398.000ft és venném meg a mavic pro platinumot a viszont a phantom 4 pro me 520 körül mozog jobb is ennyivel ? neked milyen van?

2018. jan. 18. 09:28
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha vannak komoly megrendeléseid akkor érdemes többet rákölteni, ha csak most kezded akkor vegyél egy P3-at akár használtan is, ha a haverokkal szeretnél videózgatni és csak évente egyszer videózól eskűvöt akkor a Mavic. Nekem P4 (hasonló mint a videón, csak az enyém fekete) van, és elégedett vagyok vele.
2018. jan. 18. 09:41
 4/15 A kérdező kommentje:
Maximálisan most kezdem , nyilván drónt reptettem már de az aliexpresses FPV drón és 1x egy Xiaomi 4k volt, most van egy össze erre és ezért szeretném a legjobbat hogy késöbb nemsokkal minimálisan is de elkezdjek vele pénzt is keresni igen .. akár rendezvényeken ( engedéllyel ) vagy csak privátban ingatlanokat stb
2018. jan. 18. 10:03
 5/15 anonim ***** válasza:
Akkor P4 v. P4 Pro. Én úgy tudom engedély csak 2000 g-nál nagyobb drónra kell a P4 kb.: 1330 g.
2018. jan. 18. 10:17
 6/15 A kérdező kommentje:
Igen szerintem az lesz, annyit még kérlek mondj el hogy tényleg active track nál valóban nem tud magasságot követni? vagyis ha biciklivel jövök lefelé akkor nem csökkenti illetve növeli a magasságát? Mavic pro tudja ezt
2018. jan. 18. 10:35
 7/15 anonim ***** válasza:
Ez igaz!
2018. jan. 18. 10:53
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem P4 Pro már tudja.
2018. jan. 18. 10:54
 9/15 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem ő lesz , munka témában jobb ezekszerint akkor a p4 pro, nagyon remélem hogy nem most fog megjelenni a p5 .... mert annak nem örülnék ... :)
2018. jan. 18. 11:28
 10/15 anonim ***** válasza:
Biztos nem! Azért olvass más véleményeket is, ezek csak az én tapasztalataim. Vannak más gyártok is. Sok sikert!
2018. jan. 18. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!