A hifimet elviszem szervizbe, mennyit kell fizessek ezekért a megjavításokért?
15 ezer Ft lenne, vagy több?
Múlthéten tettem fel ezeket a kérdéseket:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..
Lehet hogy azt mondjátok nincs értelme megcsináltatni mert 10 ezer Ft nál többe kerül, csak sajnálom, ha nincs értelme akkor ez van.
Van nekem egy DVD felvevőm annak nem nyitódott ki a tálcája (annak is a szíja) meg idő után nem kapcsolt be mintha nem kapna áramot és éget szaga is volt, és 6000 Ft volt a DVD javítása 3 éve ezelőtt.
Van még egy hifim annak meg elment teljesen a hangja és 9000 Ft volt a javítása 2 éve.
Szerintetek mennyibe kerülne akkor ennek a hifinek a javítása?
"Becsődől a Google"
:) :) :)
Évente több tízmilliárd dollár profituk van, rengeteg leányvállattal.
Akkor szerinted hol tároljam a sók cd-re írót zenéket? Felhő Google Drive, OneDrive, Mega, Dropbox, Amazon Drive, Box?
Ennyi zenét pendrive-ra másoláshoz sok pendrive kellene, HDD-re meg nem akarok zenét rakni mert az filmeknek hagyom.
1 cd-re 700MB adat fér
1Tb-os merevlemezre 930GB
ez 1360db cd-nek felel meg
szerintem egy darabig elég lesz :D
Igazából, ha használni akarod-szereted, akkor megcsináltatod és sz@rsz az okoskodókra.
Rengetegen kazettáznak még és ezek karbantartására költenek sokszor havi minimálbéres fizetést is, mert egyrészt jól szólnak és egy emlék-élmény-érzés-pótolhatatlan ritkaság.Utóbbiból kifolyólag értékké is vált.Vannak deckek, amelyek 100.000-500.000ft-ot is érnek...
Most a gyökeres mp3 "buták", ezeket fel nem fogják soha, mert nem is használták-értik meg s a hangzáskülönbséget sem hallják.
Nézd meg a kvarcjátékokat a 80-as évekből...30.000ft mára :DDD, de annyit ér...
Mellesleg cd lemez 1989-es és hibátlanul fut...ezek közt is voltak az occók, azokon meg mi a fenét csodálkoznak sokan, hogy elfelejtik az adatokat...
A dvd meg ugyanez az eset...
A mágneses szalagok a mai napig tárolják az adatokat ugyanúgy....1984-es gyári kazetta is vagy lehet lesni a bakelitet is...
A francos felhőkbe meg ilyenekbe töltse, aki akarja s buta, de egyszer kell csak annak is befosnia és bathatja mindenki...tárolóeszköz van ott is;)...ott tárolni fontos dolgokat, amihez fizikálisan nem férsz hozzá és számodra ismeretlenek bele is leshetnek..."nagy észre" utal.
A hifire kérj árajánlatokat előre és ha kedvező, akkor annyit fizetsz a javításért, DE nem többet ezt közölve.Így nem húznak le.Ha próbálnak, akkor alakítsák vissza, amihez nem lesz kedvük..megalkusznak.
Ezek forintos alkatrészek, a többi csak a pepecselés.
pofibuki: Van még egy hifim mikkor bevittem a szervizbe meg mondtam nincs hangja, és egyből kérdezték is tőlem mennyi az ár ajánlat én mondtam 10 ezer és megcsinálták nekem 9000 Ft-ért. A nagy márkaszerviz (samsung) meg ilyent nem kérdezett mikkor lehúztak 26 ezerrel a videomagnóval de előtte felhívtak de én meg bedőltem nekik, oda többet már nem te szembe a lábam.
De most jól szól a kazettás deck, eredeti kazettával teszteltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!