Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kindle 7-em kijelzője eltört,...

Kindle 7-em kijelzője eltört, nem garanciás. Milyen szervizbe vagy vannak egyéb lehetőségek?

Figyelt kérdés

Külső behatás nélkül eltört 7-ik generációs Kindle-m képernyője. A garanciája mostanában jár le, de - önhibámon kívül - nem tudom igazolni, hogy megvettem. (Hosszú történet.) Tudtok szervizt ajánli Pécsett és környékén, vagy postázással, akik tudnak javítani hasonlót. Sok helyen olvastam, hogy az Amazon ügyfélszolgálata is nagyon készséges volt, érdemes papírok nélkül is próbálkoznom?

Minden segítséget előre is nagyon köszönök.

2017. júl. 27. 00:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért nem cseréled ki te?
2017. júl. 27. 01:10
 2/3 anonim ***** válasza:
ebayen rendelsz egy pontosan hozzávaló kijelzőt, nézel a youtube-n egy "how to disassemble kindle 7" videót, hogy tudd, melyik fülecskét honnan kell feszegetni, szátszedet, kereszthornyú óráscsavarhúzóval kikapod a csaverokat, széthúzod a csatlakozót a kijelzőnél, régi panel ki, új panel be, összerak, használ, örül.
2017. júl. 27. 08:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet, de sajnos technikai antitalentum vagyok (ami elromolhat körülöttem, az el is romlik), és szívesebben fizetnék egy szakembernek, hogy megcsinálja.
2017. júl. 28. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!