Mi lehet a baja a hifi-nek? Érdemes elvinnem szervizbe?
Millenium MN 9644 Mini Hifi.
Két kazettás deck:
Néha nyúzza a szalagot, és be kapta a szalagot, a gumi görgő mellett rá csavarodott a szalag és nem tudom leszedni. Annyira meg tudtam csinálni ne érjed oda ha zenét hallgatok. A szalag még nem volt felcsavarodva az előtt is nyúzta már a szalagot (nem mindig nyúzza).
3 cd disc:
Néha a tiszta cd-k is akadnak, néha meg azt írja ki No Disk (pedig bent van a lemez) mikkor érzékeli a cd-n a számokat, mikkor már ki veszem a cd-t, és a tálcát vissza tolom akkor azt jelzi mintha benne lenne a cd.
A hifin néha nem rendesen reagálnak a gombok a hangerő, meg nyomom a hangerőt és mást csinál helyette. A cd részénél meg az a gond, nem nagyon akar teljesen ki jönni a tálca kézzel kel ki húzzam, mikkor be akarom mennyen a tálca akkor csak kézzel tudom be tolni, és lehet hallani a hangot és kattan egyet és ki írja Dorr Error és akkor a tálcát nem tudom be tolni se semmi csak ha gombot meg nyomom.
CD-s résznek a gombjai meg elég nehézen kell nyomnom hogy működjön.
Sokba kerülhet a javítás?
Mikkor meg vettem, már kellet vinnem szervizbe mert rossz volt, és már akkor 3x volt szervizben de akkor még jótállásos volt.
Sok hiba sok munkadij alk. van vagy nincs.Ujonnan is
Tele volt hibákkal én nem kisérleteznék vele.
Szerinted mik lehetnek a hibái, amiket felsoroltam mitől lehetnek?
Kb mennyi lehet a javítás?
Remélem 10 ezerbe meglehet javíttatni.
Sajnálom ki dobni mert jól szól, és minden van rajta 3 cd-s váltós, két kazettás, bakelit lemezjátszó.
Sajnos ilyen hifik már nincsenek 3 cd-s két kazettás bakelit lemezjátszós, de ha csak egy cd-s az se gond annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!