Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox one-hoz kapcsolódó kérdések?

Xbox one-hoz kapcsolódó kérdések?

Figyelt kérdés

Egyik kérdésem az lenne, hogy ha 2100mah (Varta) újratölthető elemet veszek a kontrollerhez, az megfelel-e vagy nagyobb kell?

A másik, hogy ha külső HDD-t csatlakoztatok, akkor a HDD folyamatosan dolgozik, ha nem is mindig használom, ettől nem megy hamar tönkre?

Továbbá ha letöltök egy játékot áruházból a külső HDD-re, de a HDD-t leformázom, akkor az Xboxra letudom tölteni a játékot újra?

2017. máj. 2. 18:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak az elemre tudok vászolni. Szerintem jó lesz. Nekem energizer 2450mha-s van, ezt kb 2-3 hetente töltöm, minimun 20 óra játék, de lehet 40 is van, nem mértem. De amig töltöm ott a másik 2, szintén minimum 2-3 hétig.
2017. máj. 3. 09:24
 2/2 anonim ***** válasza:

A külső HDDhez:

Ha be van dugva akkor persze mindig működik amikor a gép be van kapcsolva, főleg ha onnan játszol. Emiatt nem kell aggódni ez a merevlemezek természetes használata, PCkben is folyton megy mégis akár 10 évig is működhet.

A játékot amit megvettél akárhányszor újra letöltheted, sőt átrakhatod is a külső és belső merevlemez közt. Alapból mindent a belsőre tölt le kivéve ha átállítod vagy nincs rajta hely a külsőn meg van.

2017. máj. 4. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!