Megéri váltani IPad Air 2 ről?
Figyelt kérdés
Most láttam h az új IPad mennyire olcsó csak elvileg nem laminált a kijelzője (nem tudom miben fontos ) Egyébként a tárhely miatt váltanék mert a mostani csak 16 GBP :(2017. ápr. 19. 14:26
1/2 anonim válasza:
Nekem ipad Air 1-es van, 16-os.
Ha lenne pénzem se váltanék az új Ipad-re.
Max ha tönkremenne, de késöbb veszek majd még ipad-et, de most biztos nem.
Ha neked 2-es van, nem hiszem hogy váltanék, esetleg akkor ha van pénzed 128-as vagy 256-os modellre.
2/2 anonim válasza:
Kb. Most van az az idő amikor egyáltalán Nem éri meg valáltani.l mert idén jön az új Pro modell (még talán most juniusban)
Én egy iPad Air-t használok még az első szériából, megjelenés óta megvan, idén tervezek venni egy iPad Pro 2 12.9 -et ha megjelenik mert az Air már 4 év után elkezdett belassulni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!