Megéri Xbox one S váltani ha van már meglévő "fat" Xbox one ami garis?
Hát ha működik a régi akkor nem hiszem, hogy érdemes. Én összesen annyi különbséget vettem észre a régi és az új gép között, hogy az új gyorsabban indul egy kicsit és a menüje egy hangyányit gyorsabb. A játékok döntő többségénél semmilyen különbséget nem láttam. A tesztek szerint 1-2 fps van a legtöbb játékba, nem hiszem, hogy feltűnik ha nincs egymás mellett a kettő.
Ami nagyon tetszik, hogy nagyon pici az eredetihez képest, jobb a csatlakozók elrendezése hátul és benne van a táp is.
A Scorpio nem feltétlenül csak 4K TVseknek lesz érdekes, mert minden játékot jóval jobb grafikán fog futtatni 1080p 60fpsel szaggatás nélkül. Egy 4K TV meg nem öt forint szóval lehet nekem lesz Scorpiom, de 4KTVm egy jó darabig akkor se. Az árától függ.
A saját példámat azért megemlítem, én úgy vette S-t, hogy beszámítgattam a régi gépemet és eladtam az új mellől ami nem kellett és úgy nem volt annyira vészes extra költség. Egyes konzol boltokba, most lehet olyan S gépeket kapni amihez van egy új játék (Gears4, Battlefield1 stb) letöltőkódja és egy extra kontroller. Ha beszámítják a régi gépedet és eladod a kódot meg az extra joyt akkor azért már meg lehet állni 20-30e forint körül a cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!