Megéri Xbox One-ra váltani?
Figyelt kérdés
Már évek óta van Xbox 360-am, de a One megjelenése óta egyre kevesebb a játék ami megjelenik rá. A másik probléma pedig az, hogy a One még mindig nagyon drága, nekem pedig kevés a pénzem és még nem vagyok elég idős a nyári munkához. Próbáljam meggyőzni a szüleimet a konzollal kapcsolatban, vagy várjak addig, amíg a kiszemelt játékokat kiadják 360-ra? 15/F2015. jún. 23. 13:23
1/6 anonim válasza:
360-ra már a legtöbb új játék nem fog megjelenni.
Szóval érdemes váltani.
2/6 anonim válasza:
Megèri...és 15 évesen is lehet nyárimunkázni csak az egyik szülődnek a diákmunka szervezetnél ki kell tolteni egy beleegyezési lapot, és nehéz munkát találni :/ (énis 15/F)
3/6 anonim válasza:
Énis pont One-ra gyűjtök.Eladom a 2 hét mulva végzek nyári melón 60k-t kapok,eladom a 360-am, és a tonnányi játékom aztán megveszem
4/6 A kérdező kommentje:
Ha eladom a 360-at, akkor a One-on tényleg el lehet indítani a 360-as játékokat? Ezt nemrég jelentette be a Microsoft, de nem tudom hogy működik az egész
2015. jún. 25. 17:38
5/6 anonim válasza:
Nem mindet,és egyenlőre elég gyengén futnak ONE-on.Jövő év végére 1000 játékot ígér.Én nem tudom mit higyjek.
6/6 Levcsi14 válasza:
Szerintem is megéri mondjuk nekem nem volt 360-om soha most vettem egy ONE-t nekem nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!