Vannak ezek a nagy lapos TV-k, LCD, plazma mittomén, ezekbe bele van építve a hangszóró is? És jó a hangjuk?

Figyelt kérdés

2016. okt. 12. 17:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Van a tv távirányítóján olyan gomb, hogy Menü, ott be lehet állítani mindent, a hangot is, ha nem tetszik neked a gyári beállítás.
2016. okt. 13. 12:29
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 10-es idióta.

Dolby Digital és DTS hangot a sztereó hangszórón is meg lehet szólaltatni, csak akkor az Dolby Digital sztereó hang lesz, és nem térhatású, mint ahogy a HD tévécsatornák is így sugároznak. Igazad van, teljesen látszik, hogy ki az, aki nem ért hozzá.

2016. okt. 13. 12:42
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy meg 10-es idióta, miért, mit gondoltál, hogy a HD adás alatt analóg sztereó hang fog kijönni a tévéből? Válaszolj, kretén!
2016. okt. 13. 12:58
 14/19 anonim ***** válasza:

Válaszolok, de utoljára, pedig a kollégák is jót mulatnak a hozzászólásaidon.

A #12-es válasszal teljesen egyezőt írtam én is, úgy látszik a mondatértelemzési képességekkel is gond van.

A #13-as feltételezéseket nem tudom honnan vetted, az audió jel analóg vagy digitális voltáról nem ejtettem szót.

2016. okt. 13. 14:28
 15/19 A kérdező kommentje:
46 vs 77 mindent elmond :)
2016. okt. 13. 15:50
 16/19 anonim ***** válasza:
Tudod mi mond el mindent, kérdező? Az, hogy annyira hülye vagy, hogy azt sem tudod, van-e hangszóró a manapság gyártott lapostévékben!
2016. okt. 13. 15:54
 17/19 anonim ***** válasza:

Hivatalban dolgozol? Na, egy agyoniskolázott b#rom, aki azt hiszi, hogy mindenki más hülye, a végzettsége miatt csak neki lehet igaza, és osztja itt az észt!

Azt el tudom dönteni én is hallás alapján, hogy jó-e egy hang, meg a kimenő teljesítményt (watt) is ismerem, azon kívül nem értek úgy komolyabban a hangtechnikához, de veled ellentétben én nem okoskodom, és nem pattogok! Válaszaid közben gondolhatod magadban: "márpedig akkor is nekem van igazam!", lehet hogy felnőttél, jó iskolát végeztél, de ilyenkor jön elő, hogy egy részben agyilag egy durcás kisgyerek maradtál!

2016. okt. 14. 00:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Az új lapos tévékbe egy kb 2cm mély, 3..5cm magas és 10cm széles hangszóró van beszorítva egy kb ugyanekkora helyre. Nincs hogyan, technikailag, hogy jol szoljon. A régi Grundig tévémben 2 óriási hangszóró volt egy nagy térben, fadobozban. Plussz 2 cincogó. Olyan hangja volt hogy fogadnék egy legujabb 8K-s tévébe hogy nem találtok lapos tévét ilyen minőségben mint a régi grundig.
2016. okt. 14. 08:09
 19/19 Osynho ***** válasza:

"Annyira kezd elegem lenni az ilyen folyton okoskodó, de valójában hozzá nem értőkből!"

Háháhá, mekkora öngól. És még erőlködik is. *popcorn*

2016. okt. 14. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!