Vannak ezek a nagy lapos TV-k, LCD, plazma mittomén, ezekbe bele van építve a hangszóró is? És jó a hangjuk?
Kedves 10-es idióta.
Dolby Digital és DTS hangot a sztereó hangszórón is meg lehet szólaltatni, csak akkor az Dolby Digital sztereó hang lesz, és nem térhatású, mint ahogy a HD tévécsatornák is így sugároznak. Igazad van, teljesen látszik, hogy ki az, aki nem ért hozzá.
Válaszolok, de utoljára, pedig a kollégák is jót mulatnak a hozzászólásaidon.
A #12-es válasszal teljesen egyezőt írtam én is, úgy látszik a mondatértelemzési képességekkel is gond van.
A #13-as feltételezéseket nem tudom honnan vetted, az audió jel analóg vagy digitális voltáról nem ejtettem szót.
Hivatalban dolgozol? Na, egy agyoniskolázott b#rom, aki azt hiszi, hogy mindenki más hülye, a végzettsége miatt csak neki lehet igaza, és osztja itt az észt!
Azt el tudom dönteni én is hallás alapján, hogy jó-e egy hang, meg a kimenő teljesítményt (watt) is ismerem, azon kívül nem értek úgy komolyabban a hangtechnikához, de veled ellentétben én nem okoskodom, és nem pattogok! Válaszaid közben gondolhatod magadban: "márpedig akkor is nekem van igazam!", lehet hogy felnőttél, jó iskolát végeztél, de ilyenkor jön elő, hogy egy részben agyilag egy durcás kisgyerek maradtál!
"Annyira kezd elegem lenni az ilyen folyton okoskodó, de valójában hozzá nem értőkből!"
Háháhá, mekkora öngól. És még erőlködik is. *popcorn*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!