Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit kell nézni egy jó hangfal...

Mit kell nézni egy jó hangfal vásárlásakor?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, teljesen inkompetens a témában. Szeretnék egy jó, minőségi hangszórót. Maximum 40 ezret szánok rá, de nem baj, ha olcsóbb. Bluetooth-osat keresek mindenképpen. Sokszor látom ezeket a kis kézbe vihető hangszórókat, de én valamivel komolyabbat szeretnék itthonra, bár mint említettem nem értek hozzá, lehet nincs igazam ennek megítélésében.

Köszönöm szépen!

2016. okt. 8. 22:04
 1/8 anonim ***** válasza:

A hangszóróhoz, hangfalhoz erősítő kell.

Vagy számítógéphez/laptophoz keresel aktív szettet amiben benne van az erősítő?

2016. okt. 8. 23:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Laptophoz és persze mobiltelefonhoz keresnék hangfalat.
2016. okt. 8. 23:42
 3/8 A kérdező kommentje:

[link]

Ismerőősömnek ilyene van, kegyetlen jól szó, telefonról és gépről is tudja kezelni bluetooth kapcsolattal, csak nekem ez küllemre, se árra nem tetszik sajnos.

2016. okt. 8. 23:45
 4/8 JulesM111 ***** válasza:
Kedves Hölgyem, a pénzt tedd a zsebedbe, vigyél magaddal még kedvenc zenét, fáradj be boltokba, mondd el az eladónak pont azt, amit itt leírtál, válaszd ki ami tetszik. Nézd meg az árát online, ha online csak picit kedvezőbb, vedd meg boltban.
2016. okt. 9. 06:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem számítógéphez van egy Genius SW-HF 2.1-es (Classical Wood Subwoofer system) hangrendszerem, és kegyetlenül jól szól. Alapjában véve a hangfalaknál talán a mai napig megállja a helyét az a mondás, hogy "minél nehezebb és nagyobb, annál jobb". Ha jó minőségű hangot szeretnél, érdemes még a fa dobozos kiviteleket nézegetni, a műanyag házasok nem szólnak olyan szépen. Ez a Genius 15-20.000 forint, és merem mondani, hogy messze a legjobb az árkategóriájában.

Ha mindenképp hordoznád is magaddal néha, de nem annyira sokszor, és a méret nem baj, én a Harman/Kardon Onyx Studio 2-t ajánlanám. Most kifutó termék, mert már megjelent az Onyx Studio 3, így pont megkapod 45.000 forint körül az utolsó darabokat, és ugyanazt tudja, mint a 3-as.

2016. okt. 9. 08:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha csak otthonra kell, akkor mindenképpen előnyben a 2.1 hangrendszerek.

Az üzletben segítenek a kiválasztásban, legyen akár a szempont a kinézete, vagy a hangzása.

[link]

2016. okt. 9. 09:59
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem hordizni szeretném, a bletooth megoldás azért lenne jó számomra, mert sokszor mikor a laptopomat az ágyamban használom, nem ér el a kábele, vagy mikor telefonomat szeretném használni, csak az asztalon tudom, ha arról hallgatok zenét.

most egy JBL hangfalam van,a mit már rég nem lehet kapni és most az üzletekben horror áron hirdetik őket:

[link]

Ő is megfelelő volt számomra, nagyon szeretem, bár szegény már nagyon régi és átszakadt a membránja.

Ezért keresek újat és bluetooth-osat.

2016. okt. 9. 11:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Annak a harman\kardon rendszernek van olcsóbb változata is, ami szintén baromi jól szól: [link]
2016. okt. 9. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!