Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kinek volt már ilyen hangfala?

Kinek volt már ilyen hangfala?

Figyelt kérdés

Jó estét!

Kinek volt már Videoton 3011-es hangfala?

Mert a napokba találtam egyet jó árba és meg is rendeltem így kedden fog megérkezni.

Csak kíváncsi lennék a véleményekre hogy érdemes e még ezt a hangfalat használni.

2016. okt. 1. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos ezeknek a Videotonoknak közelsincs olyan jó hangminősége.Én inkább az Orion hs 280 esetleg a még jobb a hs 501 bolero.
2016. okt. 1. 21:49
 2/5 anonim ***** válasza:
#1vagyok..."választanám" lehagytam.
2016. okt. 1. 21:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy már elutaltam a pénzt :)
2016. okt. 2. 01:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Pedig sokan dicsérték a Videoton 3011-est meg mondák is hogy 30cm-es a mélynyomó így nagyokat csapna :)
2016. okt. 2. 01:38
 5/5 anonim ***** válasza:

nagyot csap ≠ jó hangminőség

"Pedig sokan dicsérték" = Mindenki dicséri a sajátját, nem látja be, ha téved. Plusz kevesek találkoztak jobb dobozokkal is, nincs mihez hasonlítaniuk.

"A felső regiszterben erős egyenetlenségek. Csillapítatlan

basszusrezonancia 80-100Hz között. A mélytartományban a torzítás igen erős. Csúnya burst-ök." [link] (sokat kell görgetni, az alsó harmad felé van) Nyilván ez csak keveseket érdekel, kevesen etetik jó erősítővel és tisztességes felvételekkel.

Ami számodra öröm, így is jobb, mint a Skytec csapat kétharmada. Használd egészséggel, ha majd kitapasztalod, mi tetszik vagy nem tetszik benne, lecseréled.

2016. okt. 2. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!