SeeMTAv3-an hogyan tudok keződként könnyen pénzt keresni?
Figyelt kérdés
lvl 13. vagyok. Áruszállító nagyon monoton, illetve nem is lehet ezt örökké csinálni. Illegálba hogyan kezdjem? Frakciókba nem vesznek fel mivel még csak 7200 percem van. Őszintén szólva inkább szeretnék bandázni, maffiázni mint legális munkát végezni.2016. aug. 16. 22:39
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem azért nem vesznek fel téged,mert kevés időd van,hanem mert nem rp-zel úgy.(Nem sértés)A bandákban nagyon kemény rp van,nem csak ez az elhanyagolt.Az illegál frakikba pedig nem úgy kerülsz be hogy mész ts-re azt be akarsz kerülni.Én pl úgy kerültem be,hogy odamentem a maffia területre,és elkezdtem beszélgetni a srácokkal,semmi gond nem volt,ment az rp,meséltem,aztán bekerültem.Arra kell figyelni hogy jól rp-zz és legyen 1 jó storyd ne ilyen semmi.Ha megvan az alap,onnan már nyitott kapu a fraki.
2/10 A kérdező kommentje:
3 jelentkezési lapo is írtam, ebből 2 a sima elutasító válasz volt amikor lezárták a tgf-et, 1 pedig kiemelte hogy tanulgassak még , mert még kezdő vagyok. És azt egyébként honnan szűrik le hogy hogy rp-zek? (nem incselkedésből vagy valami , csak érdekel a dolog :D) egyébként köszönöm a választ!
2016. aug. 17. 15:03
3/10 anonim válasza:
Frakcióval pénzt aligha fogsz keresni,talán maffiával. Üzletelj,ez az egyetlen megoldás pénzt keresni,PP-zz egy ezrest abból ki tudsz hozni 60k-t. Maffiába nagyon nagyok a követelmények,cserébe k.urva jó RP-ket lehet ott tolni,és a közösség is nagyon jó. Ahhoz hogy a szervert megismerd,az OMSZ-t ajánlom,nem túl HCRP,de jók az RP-k és nem olyan szigorú mint a rendvédelem. Szerintem szinte mindenki az OMSZ-ben kezdte,mert egy nagyon jó frakció.
4/10 A kérdező kommentje:
Épp ma tudtam meg hogy elfogadták a jelentkezésem a Fix&Drive-ba szóval most egy ideig jegelem a dolgot, de azért köszönöm a választ. :)
2016. aug. 20. 18:49
5/10 A kérdező kommentje:
Valaki nem tudja hogy az "elbeszélgetés" mit foglal magába?
2016. aug. 20. 18:50
6/10 anonim válasza:
Megkérdezik TS-en hogy hány éves vagy, mióta játszol a szerveren, mióta RP-zel, milyen frakciókban voltál eddig, mesélned kell magadról stb.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. aug. 21. 10:35
8/10 anonim válasza:
Szerény véleményem szerint hülyeség Taxi-ba,szerelő frakiba menni mert semmi RP nincs,egész nap csak kocsikázol (taxi) vagy a bejövő autókat szereled és kapsz érte némi pénzt,amit le kell adnod szóval nagyon nem keresel vele. (szerelő) Én biztos nem tudnék minimum 1 hónapot eltölteni így. Szerintem a rendvédelem,önkori,katasztrófavédelem,OMSZ azok a frakciók ahova megéri menni+illegálok.
9/10 A kérdező kommentje:
nem úgy van az, 100-k felett simán keresel egy héten, ha kitartó vagy szerintem 200 is összejön. Főleg ha vontatós is az ember.
2016. aug. 23. 13:31
10/10 anonim válasza:
Egy átlagos szerelés 3000$. Autók nem nagyon jönnek szereltetni. 100.000$-t le kell adnod hetente. És akkor plusz nem nagyon marad. Szerintem annyi idő alatt amíg összeszedsz 100k-t simán üzletelsz annyit hogy 100k-t összeszedj,és még nem is kell leadni/dolgozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!