Érdemes Gamer pc-t vásárolni használtan?
Egész életemben az újnak voltam a híve, de facebook-on, használt 1-3 éves gamer pc-ket fele annyiért árulnak, sokszor még kevesebbért, mint ha újonnan venném meg.
Vettetek már használtan gamer pc-t?
Gamer PC-t nem, de használt laptopot igen.
Nekem pozitív a tapasztalatom, ahogyan írtad, sokkal olcsóbb volt, mint egy új (illetve újban gyengébbet kaptam volna ugyanazért a pénzért). Viszont arra kell figyelni, hogy csak olyan helyen vásárolj, ahol adnak rá garanciát, én olyan üzlettől rendeltem, ahol két év garanciát adtak rá, mivel kicsivel 100 ezer forint felett volt, ezért érthető módon nem szeretném néhány hónap múlva cserélni. Amire nincs garancia, azokat az ajánlatokat érdemes elkerülni.
Például itt van ez.....
Alaplap: Asus B550M-K ( garancia 2026.01.10-ig )
Processzor: AMD Ryzen 5 5600X ( garancia 2026.01.10-ig )
Memória: Kingston Fury Renegade 16GB DDR4 3600MHz RAM (2x8GB KIT) ( garancia 2028.01.10-ig )
Tárhely: Samsung 980 500GB M.2 NVME SSD ( garancia 2028.01.10-ig ) + 1TB Toshiba P300 HDD ( gari lejárt)
Videokártya: PowerColor RX 6700XT 12GB Red Devil ( gari lejárt )
Tápegység: Thermaltake Smart 730W 80+ GOLD ( garancia 2026.01.10-ig )
Számítógépház: Kolink Castle ATX gépház ( gari lejárt )
Xbox Series S/X , PS5 , Gamer laptop, illetve legalább 144Hz monitor beszámítása lehetséges piaci ár ALATT!!!
Kipróbálható/megtekinthetó Budapest XXII. Kerületben, vagy kérés esetén Szigetszentmiklóson
250.000 forint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!