Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Használtan ezek a gamer gépek...

Használtan ezek a gamer gépek megfelelőek lesznek?

Figyelt kérdés

Amivel új játékok is eldöcögnek pl: Returnal, Spider Man 2, Ac Mirage, Cyberpunk Phantom Liberty, Outriders, Alan Wake 2, Marvel Avangers

[link]

[link]

[link]

2023. okt. 23. 15:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Alan Wake 2 tűnik most a határnak ezek közül. Egy korábbi kérdésben fejtegették már itt, hogy valamilyen shader akármit támogat csak, ami pl amd oldalon csak RX 6000 szériától támogatott

[link]

itt nem írja, de ha jól néztem utána, akkor a 16 széria már támogatja nvidia oldalról ezt a mesh shader szarságot. tehát a 1660 jó kis abszolút minimál lehet hozzá. a minimum követelménynek írt 2060 valamivel erősebb, mint a 1660, szóval lehet többet kell költened majd. AMD oldal általában nyerő videokártya fronton. tehát mind az RX 6600, mind a 6600 XT és 6650 XT jó belépő kártyák, jó az áruk, ár/értékben verhetetlenek. hardveraprón nézegetheted őket.

Intel oldalon ma én csak a 12. gen-től kezdve vennék gépet. nagyon jó árral talán egy 10-11. gen... (de 8-9 vagy alatta az instant OFF ilyen igényekkel) AMD sokkal jobb, mert azt később is egyszerű procicserével még nagyon fel tudod javítani. 5800X3D is megy ezekben a B450-B550 alaplapokban, többnyire a B350, sőt akár A320-asokban is néha (bár azok már tényleg nagyon fapadosak, kerüld inkább)

Prociban nem igazán látni, hogy mi lehet a jó AW2-höz... 7600K, ez egy 4 magos proci. 3700X, ez egy 8 magos.

16GB ram talán ok egy ilyen gépbe még... de már egyre inkább kellhet a 32GB összesen. Bővíteni ezt a gépet nem is lehetne, mert hibás a ram slot. kerüld ezt a gépet így.

szóval másik ajánlat kellene..

ilyen 1660-as gépet adnak amúgy 110-ért is.. [link]

Ebből kiindulhatsz, és fejlesztgetheted majd, ha nem elég

2023. okt. 23. 17:31
 2/3 anonim ***** válasza:
ja, procit nem fejtettem ki. tehát a ryzen 2600 egy 6 magos proci, de egymagos eljesítménye 10%-kal elmarad az intel 7600K-hoz képest. ellensúlyozza ezt a több mag? vagy így már a minimum graf 30 fps se lenne meg a ryzen 2600-zal? de 110-ért azért elég jó ajánlat az amit linkeltem
2023. okt. 23. 17:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Oké, de ilyen áron nem a processzor és annak a fejleszthetősége a lényeges szempont. Mert az úgyis később fogy el. 8-9 gen is tökéletes ha az van olcsóbban. Hanem inkább a vga és a GTX 1660 Ti elmegy. Talán az összes turing architekturás kártya támogatja. De nem kapta meg az fsr3-tól a FG-t csak az RTX jelölésűek meg már alapból nagy hátrányban indulnak tőlük még ha az Rtx 2060, 3050 csak 10-15%-al erősebbek ezek alá már nem mennék és az RT magok sincsennek a 16xx-ben. Meg még dlss sem.

[link]

Ennyivel tud többet a 2060 fsr 3 fg mellett. De jobb lenne akkor 8gbs kártya minimum. Én inkább ezeket a gépeket tudnám ajánlani drágábbak de nem sokkal. És a Ryzen 5 2600 régebbi játékokban lehet kicsit gyengébb mint a 7600K. De legtöbb újabb játék a 4 szálas procikat annyira kicsinálja, hogy egy Ryzen 5 1400 is gyorsabb lett már azóta. Drágább gépek de teljesen megérik a felárat, főleg amiben 2060 Super van.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. okt. 23. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!