Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A winchesterem külső merevleme...

A winchesterem külső merevlemezként használtam, majd visszatettem a laptopomba, demost nem működik megfelelően. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Windows 8.1-em van.

A laptopom szervízben volt, a winchestert elkértem, hogy tudjam használni külső merevlemezként egy kölcsön kapott laptophoz.

Bizonyos filekhoz a C meghajtón már akkor sem fértem hozzá.

A laptopom megcsinálták és visszatettük a winchestert. A gépem működik, de sok olyan file van a gépemen, amiket nem tudok elérni. Fontos word dokumentumok,vagy a C meghajtó bizonyos részei. Az Asztal pl totál nincs meg. De pl Skypera sem tudok belépni.

Mit tudok tenni, hogy helyreálljanak a dolgok?

2017. okt. 6. 17:54
 1/1 Mr. V. ***** válasza:

NTFSAccess, ResetPermission nevű programokkal a jogosultságokat át tudod adni magadnak.

Fontos, hogy ha korábban nem voltál teljes rendszergazda, akkor a művelet után meglepően olyan könyvtárakat is látsz, amit eddig nem, sőt könyvtárismétlődések is lesznek az Users mappában, mert Win8-tól felfelé linkelgetés folyik a valós könyvtárak helyett.

Ez csak keresésnél és a könyvtár böngészésénél okoz némi kellemetlenséget, de maga a gép működése nem változik.

2017. okt. 9. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!