Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Futárral érkező tv-t kell...

Futárral érkező tv-t kell ellenőrizni a futárral együtt, hogy sérült-e?

Figyelt kérdés

Vettem egy nagyon nagy oled tv-t, ami sérülékeny. Futár hozza majd, és az lenne a kérdés, hogyha a doboza nem sérült, akkor bátran át lehet venni, vagy a futárral együtt érdemes kicsomagolni?

Mi van, ha elmegy a futár, kicsomagolom és sérült? Hogy bizonyítom, hogy nem én okoztam mondjuk a felszerelésnél?

ma 13:52
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Hihedelemmel ellentétben a futár nem köteles megvárni amíg te kicsomagolod.
ma 13:55
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Érdemes rákérdezni, de ha nemet mond akkor azért vedd kamerára ahogy kibontod
ma 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
A futár csak külsérelmi nyomok esetén felel. Egyébként lehet törött már a boltból, amit rásóznak egy balekra, mert úgyse tudja bizonyítani, hogy nem ő törte össze.
ma 14:22
 4/9 anonim ***** válasza:
23%
Én mikor nagyobb értékű dolgot rendeltem pl telefon akkor mindig megkértem a futárt várjon egy percet míg kibontom. Mert ha sérült akkor jegyzőkönyvet vesz fel. Eddig mindenki megvárta. Nyilvàn nem húztam az időt.
ma 14:30
 5/9 anonim ***** válasza:
61%
A futár nem fog veled tv-t kicsomagolni. Nem érdekli, nem az ő dolga, neki mennie kell tovább, mert van egy csomó címe.
ma 14:31
 6/9 lali51 ***** válasza:
61%
Mikor kihozta a futár, körbe fényképezte hogy nem sérült a doboz. Utánna adta át.
ma 14:53
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
Én is inkább a videófelvételt ajánlanám. Még ha egy kisebb elektronika cikkről lenne szó oké, de amíg gondosan kicsomagolsz egy nagy TV-t... Én se örülnék a futár helyében.
ma 15:01
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
A futárnál napi 100 (+) cím elég átlagos. Nincs ideje ott 15 percet csomagolgatni veled.
ma 15:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Tokmindegy, mert az a futar csak a kihozasert felelos, es nem fogja sehova se vinni, ha mar ott vagy es kibontod. Plusz addig nem tudod kibontani, amig at nem veszed. De folosleges raparazni, mert mindenhol mindent kotelesek visszavenni 14 napig, ha ugy van kedved, mert ez az online rendeles jogszabalya, plusz meg nem talalkoztam olyan aruhazzal, aki azon problemazna h torott vmi, ami megerkezett. Visszaveszik. Csak azt egy masik futarral kell visszakuld, vagy ok kuldenek, de ugyanaz ugysem viszi vissza!
ma 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!