Asus notebook hiba (? )
Figyelt kérdés
Van egy asus notebookom (X555LA), lassan 1 éves lesz de mostanában van egy kis hibája. Amikor felnyitom ill. lecsukom, a hátsó része a képernyő alatti résznél jobboldalon"kinyílik", tehát egy kicsit kimozdul az illesztés. Ha finoman rányomok akkor visszapattan és ha úgy csukom le h annál a résznél lefogom akkor nem pattan ki. Vajon rosszabbodhat még? Vigyem szervizbe? Meg tudják ezt egyáltalán javítani? Bocsi ha nem teljesen érthető de jobban nem tudom elmagyarázni :D2016. júl. 28. 10:13
1/4 anonim válasza:
vidd szervízbe
az x sorozat erről híres, nem jó vétel
2/4 A kérdező kommentje:
Mielőtt megvettem sokat olvasgattam róla de nem írtak ilyesféle hibáról. Amúgy meg gusztustalan, hogy ha valakinek nincs fél milliója egy laptopra akkor már évente szervizeltetni kell mindent mert csak ilyen ócska selejteket árulnak, pedig ez is 130 volt.
2016. júl. 28. 10:38
3/4 anonim válasza:
Nekem packard bell van 80000-ért vettem öt éve és még nem volt szervizben. Szerencse is kell hozzá!
4/4 anonim válasza:
Ez itt egy Lenovo Idaeaepad G505. Belépőszintűnek számított akkor is, amikor vettem. Lassan három éves lesz és soha nem kellett szervízbe vinnem. Egyszerűen csak működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!