PS3 HIBA MI LEHET A GOND?
Figyelt kérdés
Udv az lenne a problemam hogy,veletlenul kikapcsoltam a konzolt amikor az updatet telepitette aztan be kapcsoltam mar csak fekete kepernyo volt es azota csak a safemode jon ki semmi mas ott is probaltam firmwarekat usb rol telepiteni de nem engedi nagyon orulnek ha tudnatok segiteni elore is koszonom.2013. okt. 12. 21:41
1/5 anonim válasza:
én a wii-met kapcsoltam ki frissítés közben és ki is dobhattam
szerintem vidd el szervizbe hátha ott tudnak segíteni
eszt házilag alig ha meg lehetne csinálni
2/5 A kérdező kommentje:
Pedig sok videot lattam a youtuben safemodban usb rol updatelik de hiaba csinalok mindent ugyan ugy valmi error codet dob ki.
2013. okt. 12. 22:07
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos igy sem megy de azert kosz.
2013. okt. 12. 23:19
5/5 anonim válasza:
Ez talán segít
a te eesetedre is írják hogy mikor használd a safe módot.
Elvileg a sorba probáld meg a lehetőségeket elkezdeni a 2-es től az 5-ösig sorban amig nem működik.
Ha már jó akkor nem kell a következőt csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!