HDD csere probléma!?

Figyelt kérdés
Adott egy ASUS A6000km tipusú lapos aminek meghalt a winyója viszont nem tudom, hogy támogatja-e a SATA-s HDD-et. Szerintetek kompatibilis?

2013. júl. 30. 21:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy én nem tudok értelmezni, de azt nem tudod hogy IDE vagy SATA-e a csatolófelület, vagy hogy a sima SATA szabványt támogatja-e?:)
2013. júl. 30. 22:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Jelenleg IDE csatis volt benne viszont nem tudom, hogy van-e benne SATA csati... :S
2013. júl. 30. 22:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Laptopokban nem úgy megy, mint asztali gépben, hogy több csatlakozó is ott van, aztán azt dugod rá, amelyik szimpatikusabb. Ha most IDE HDD van benne, akkor ezután is azt kell venned. Arra figyelj, hogy az új HDD méretei egyezzenek meg (de legalábbis ne legyen nagyobb) a régivel.
2013. júl. 30. 22:30
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi! (:
2013. júl. 30. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!