Érdemes még DVD, BLU-RAY lejátszókat vásárolni?
Figyelt kérdés
Én nem akarok venni most, csak kérdezem. Van nekem DVD lejátszóm, elég keveset használom már, elég sók filmeket lese játsza, az nCore filmeket. DVD lemezeket már utálom, nagyon érzékeny pedig vigyázok rájúk, Tokokban és táskában tartom őket. Már egy lemezen eltűnt az egész film is.2016. ápr. 23. 18:24
21/21 A kérdező kommentje:
Igen összekötöttem a TV-vel.
Csak egy a gond vele, monitoron és a tv-n egyszerre állítom be a képernyöt, akkor mind a kettőn lehet nézni a filmet, akkor a tv csatornák elkezdenek akadni, egyszerre csak egyre állítom be a képernyöt akkor nincs gond.
PC-vel DVI TV-vel HDMI vel van összekötve.
HD Integrált videókártyám van.
2016. ápr. 27. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!