Érdemes még DVD, BLU-RAY lejátszókat vásárolni?

Figyelt kérdés
Én nem akarok venni most, csak kérdezem. Van nekem DVD lejátszóm, elég keveset használom már, elég sók filmeket lese játsza, az nCore filmeket. DVD lemezeket már utálom, nagyon érzékeny pedig vigyázok rájúk, Tokokban és táskában tartom őket. Már egy lemezen eltűnt az egész film is.

2016. ápr. 23. 18:24
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

NAS hogy működik, rá kell kötni a PC-re?

Nekem csak modemem van, kell vegyek routert is?

Hogy kell összekötni?

2016. ápr. 24. 22:23
 12/21 anonim ***** válasza:

a NAS csak az elso lepes, kell meg egy ruter es egy media player.

nem kell "osszekotni" a pc-vel, de halozaton fogjak latni egymast

altalaban webes feluletuk van.

2016. ápr. 24. 23:24
 13/21 A kérdező kommentje:

Értem.

Akkor PC-re nem is töltesz le semmi filmet zenét?

2016. ápr. 25. 00:02
 14/21 A kérdező kommentje:
NAS és a Media Player is wifin keresztül lássák egymást?
2016. ápr. 25. 00:23
 15/21 anonim ***** válasza:

A NAS-t nem szokás wifire kötni mert nagy forgalmat generál, nekem kábellel van bekötve. De valoszinűleg létezik wifi is, nem tudom.

A wifizésben annyi a hátrány hogy kell vigyázni hova teszed a wifi rutert ahhoz hogy mindenhol jo jel legyen. Én inkább bekábeleztem az dgész házat.

2016. ápr. 25. 06:05
 16/21 anonim ***** válasza:
PC-re nem töltök semmit.
2016. ápr. 25. 06:06
 17/21 A kérdező kommentje:

Oké.

NAS-t veszek van benne már merevlemez, vagy külön kell megvegyem a merevlemezeket?

2016. ápr. 25. 10:29
 18/21 anonim ***** válasza:

Sokféle van. Van hdd-vel is anélkül is.

Ami nagyon fontos hogy legyen müködő torrent kliens benne. Az asussal például ugy jártam hogy a reklámban benne volt de a gyakorlatban nem müködött és le kellett cseréljem a firmware-t ami elég macerás és veszélyes müvelet.

2016. ápr. 26. 07:54
 19/21 A kérdező kommentje:

Értem.

Szerintem én továbbra is PC-re töltöm le a filmeket, és külső merevlemezre melyik jó film.

Köszi a választ!

2016. ápr. 26. 16:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát igen, a külső merevlemez a legegyszerübb és hatékony modszer. Csak annyi a hátránya hogy a gépen játszod le nem a tévén. Talán ha összekötöd hdmi-n a tévével akkor nagyban lehet nézni.
2016. ápr. 27. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!